Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
Hopp, csak most veszem észre, hogy elírtam az elején! Nekem nem az ULTRA kellene, hanem a z alapcucc, a "Fader ND mark II", ami 2 és 8 stop között állítható. Ez szerencsére kapható a fent nevezett német boltban, és szerintük "shipping within 24 hours", ami sokkal jobb a 40 napnál.
Ugyanakkor sírok, mert onnan 60EUR a postaköltség, azaz 29.200 HUF helyett 45.200 HUF az ár. Hongkongból meg csak 17.700 (ingyenes szállítással). Ez így nem igazán versenyképes.
-
kiraly.andra
aktív tag
Ugyanarról beszélünk? Én nem látok állítható/változtatható sötétedésű ND szűrőt a Schneider Optics idevágó oldalán. Sokféle van nekik, töbek között átmenetes is, de nekem nem az kell.
Tudomásom szerint ilyet csak a Singh-Ray, az LWC és a Polaroid csinál. Az első baromi drága, az utóbbit nem ismerem, míg az LWC-ről jókat írnak, és nem olyan vészesen drága. Csak nem kapni itthon. Hong-Kongból lehetne rendelni, csak most esetleg valaki ajándékba venne nekem, és nincs annyi idő, amíg ideér (akár 40 nap is lehet), valamint ilyen esetben nem szívesen vállalja az ember annak kockázatát, hogy nem kapja meg a csomagot, mert megeszi a postás (az ünnepelt meg kap egy kinyomtatott visszaigazoló emailt).
-
kiraly.andra
aktív tag
Keresek Light Craft Workshop (LWC) Fader ND ULTRA mark II szűrőt, 67 mm átmérőjű lencsére, ilyet. Akár új is érdekelne, de nem látom nyomát hazai forgalmazásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest