-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Az alábbi hardvereket szeretném egy szünetmentes tápegységgel ellátni, biztonságos leállás céljából (nem lenne hátrány, ha 8-10 percet elbírná az eszközöket, hogy 2-3 perces áramszünet esetén ne kapcsoljanak le feltétlenül):
- HP G8 microserver 4 diszkkel (Xpenology fut rajta),
- Digi ONT,
- 1-1 db router és 24 portos nem PoE switch,
- NVR.A fenti célra az alábbi használt UPS-t néztem ki: [link]
Megfelelő lehet? Ha nem, akkor mi az amit érdemes lenne megvenni? -
Egon
nagyúr
Sziasztok!
25-30K körül keresnék UPS-t, alapvetően aktív hálózati eszközök (router, switch) és NAS (HP Gen 8 microserver, 4 diszk, XPEnology) ellátásához. Az lenne a cél, hogy egyrészt tutira együttműködjön a szünetmentes ezekkel az eszközökkel (nem tudom, kell-e még tiszta vagy kvázi szinuszost venni), másrészt lehessen rá leállítási szabályt konfigurálni XPEnology-ból (azaz össze legyen kötve a NAS-sal USB-n), harmadrészt szeretném a lehető leghosszabb áthidalási időt (örülnék, ha a jelzett eszközök tekintetében meghaladná a 30 percet).
Mit ajánlotok? -
Egon
nagyúr
válasz
mr_ricsi #1813 üzenetére
Időközben lemondtam...
Asszem nem lesz nekem szünetmentesem: amit egy komolyabb teljesítményű színuszos cuccért elkérnek, annyit nem vagyok hajlandó kifizetni érte. Használt cuccokban egyrészt nem bízom, másrészt annyival nem olcsóbbak, hogy beleférjen egy normális UPS a max. 20K-s keretbe, harmadrészt nem is nagyon találtam megfelelőt (legalábbis itt az aprón). -
Egon
nagyúr
Rendeltem magamnak egy Belkin UPS-t, ilyet: [link]
Eső után köpönyeg alapon véleményeket szeretnék kérni erről a cuccról, illetve a Corsair VX450-es tápomat szeretni fogja, vagy senem?
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG!! EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest