- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyro05
tag
válasz
Cs1csó #13441 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Akkor a jelenlegi konfighoz 200W teljesítmény kell, illetve ha azt szeretnénk, hogy akkor is leállítsa a gépet, ha éppen nincs előtte senki, akkor USB-s összeköttetés szoftverrel. Ez akkor világos.
Nem szeretnék akadékoskodni, meg tudom, hogy sok ajánló ezt nem szeretni, de az illető korából adódóan sajnos nehéz rugalmasnak lenni és az ő szempontjait kell figyelnem: A bácsi mindenképpen egy helyről, közös számlával szeretné megoldani minden komponens beszerzését, sz'al EBBŐL a kínálatból tudsz nekem ajánlani 2-3 alternatívát, amit megmutathatok neki és dönthet?
Köszönöm!
-
Pyro05
tag
Sziasztok!
Egy 83 éves ismerősömnek lenne szüksége egy szünetmentes tápra, az asztali pc-jéhez. Retteg, hogy áramszünet esetén valami megsérül a gépében, illetve, hogy hirtelen elsötétedik minden és elvesznek az adatai amivel dolgozik.
Full nem értek a szünetmentes témához. Nem kell, hogy fél órát menjen (nem is tudom, hogy létezik-e ilyen), elég, ha van ideje elmenteni mindent és leállítani a gépet. Persze ezt a maga 83 éves, komótos módján.
A konfig: Ryzen 3 2200G, 8GB RAM, 2TB HDD, 500GB SSD, Be Quiet Pure Power 10 400W
Mit ajánlanátok, ami megbízható és pénztárcabarát lenne neki?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest