Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Anno feltettem ezt a kérdést itt, és a szakértők ezt a készüléket ajánlották a gond áthidalására. Azóta nem vettem meg, most aktuális lenne.
A helyzet az, hogy ugyanennél a cégnél találtam ilyen típust felújítva.
A kérdésem az, hogy a felújítottat érdemes venni, vagy netán ebből egy zsírújat?
Vagy mondjuk ez is elegendő lenne?
Köszönöm!
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Egy gamer laptophoz szeretnék szünetmentes tápot venni (pontos típus a profilomon). A géphez 120 wattos tápom van. A vásárlásra az lenne az indokom, hogy hajón dolgozom, és nem egy kollégám járt már úgy, hogy a generátorból érkező áramingadozás tönkretette a laptopjukat. Szóval nem az lenne a célom, hogy hosszú ideig üzemeltessem a gépet áramkimaradás esetén, hanem hogy az áramingadozástól megvédjem. Vagy erre elég lenne egy túlfeszültségvédős aljzat is? Vagy az a negatív irányú kilengés ellen nem véd? Nem értek hozzá, de a laptop 300k+ forintba került, így nem ezen szeretnék spórolni. Milyen típusokat javasoltok ebből vagy abból? Vagy mi lenne ilyen helyzetben a legjobb megoldás?
Köszönettel:
DH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Politika
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest