- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Nem kikapcsolható a hangjelzés? Öreg hiba, még a mai napig elkövetik a gyártók. Egyszer én is belefutottam hajnali 2 körül volt egy áramszünet azt se tudtam mi van, szerencsére nekem vot akkor hozzá szoftveres vezérlésben erre opció: reggel 8 és este 8 között kikapcsoltam a hangos riasztást egyéb időpontban meghagytam. -
Cs1csó
titán
Nem tudom biztosan, elvileg nem gond, ha igaz csak annyit csinál, hogy a túlfeszültség esetén leold és kész kb. mint egy túlfeszvédős elosztó. Amúgy egyszerűen próbáld ki, egy asztali lámpával is letesztelheted mert nem az a lényeg, hogy a védendő hogy bírja, hanem hogy a feszvédős elosztó mit fog produkálni, azt meg egy asztali lámpával is tesztelni lehet.
Amit tudok: KVÁZI szinuszos UPS-be nem szabad feszültségvédős elosztót dugni mert egy áramszünet esetén ha a UPS átvált akkumulátorra a kvázi szinuszt a feszültségvédős elosztó hálózati zavarnak érzékelheti és egyszerűen lekapcsol így a rá dugott eszközök áram nélkül maradnak.
Tehát az alap koncepció, sorrend: fali konnektor - túlfeszültségvédős elosztó - UPS - sima elosztó (vagy közvetlenül) - védendő eszközökDE én tiszta szinuszos UPS után sem kötnék feszvédős elosztót, én mindig csak a fali konnektorba közvetlenül így minden eszközt amit már belé dugunk tud védeni.
-
eight
senior tag
Üdv,
Megjött a Legrand Keor-M 600VA, még egyszer köszönöm szépen a segítésget. Holnap fogom kibontani/felszerelni.
Kérdés: a kettő, csak túlfeszvédős (tehán nem UPS-es) aljzatába be lehet dugni túfeszvédős elosztót, vagy inkább dugjam a Keor-t az elosztóba?
Az a gond, hogy ahová Kerül a Keor, ott már van rögzítve egy túlfeszvédős elosztó, tehát kicsit bonyolúltabb lenne azt is cserélni, viszont nem vagyok benne biztos, hogy be lehet e dugni az elosztóba a szünetmentest (pontosabban, hogy a többi, az elosztóba csatlakoztatott nagyobb fogyasztású eszköz földelése, kezdeti áramfelvétele milyen hatást váltana ki).Előre is köszönöm szépen.
-
Cs1csó
titán
Szia, kb. akármelyiket rá lehet tenni az asztalra, jellemzően kisebb teljesítményű UPS-ek hangtalanok (800VA alattiak) ajánlottak között van torony (mint a képen lévő) és elosztó típusú is amit falra, vagy bútor oldalára is fel lehet szerelni:
- Legrand Keor-M 600VA ezen van 4db akkuval védett aljzat és 2 csak feszvédős, ez a felszerelhő elosztós fajta
Torony kialakítású: Eaton 5E 650i DIN , Eaton 5E 650i USB DIN, APC Back-UPS 500VA, Legrand Keor SP 600VALógaGéza
Szia, ez egy komoly szerverekhez gyártott energia menedzselő cucc nem tudom, hogy ehhez a pár kis fogyasztású cucchoz van e értelme használni. Ahogy néztem újonnan 200-250 ezer forint, ha nincsenek szervereid inkább add el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képszerkesztés általánosságban
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest