- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz -Faceless- #17348 üzenetére
Szerintem ne rövid távon gondolkodj. Nálunk legalábbis minden évben van valami áramingadozás akár hónapokig. Volt olyan év, hogy minden nap pontban reggel 7-kor elment az áram fél másodpercre. Olyan is volt, hogy szerelték a városban a hálózatot, és egész nyáron több órás áramszünetek voltak. Aztán most a legutóbbi az, hogy pár másodperces szünetek vannak már hetek óta mindenkinél. A legérdekesebb az volt, amikor csak fél fázis volt egy napig. Először azt hittem, hogy a szünetmentes rossz, mert sípolt mint állat, a villany viszont működött. Utána láttam, hogy a tv sem megy, mondom itt becsapott a villám vagy mi a franc van, hogy minden készülék egyszerre ment tönkre. Aztán valaki mondta, hogy csak 110V van 220 helyett, az a gond.
Buliban hasznos! =]
-
Cs1csó
félisten
Kérdezz rá, hogy van e rajta normál konnektor - schuko - tehát hogy átalakító nélkül tudj villásdugót csatlakoztatni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Jelentsd az áramszolgáltatónak, esetleg kérdezz körbe, hogy másnak is van e a környéken. Nálunk pl az egész ajkai vonalon elmegy több faluban is pár másodpercre az áram. Elvileg majd ráállítanak valakit, hogy nyomozza ki, de az még hetekbe telik.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest