- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Az árukeresőn azzal kell gazdálkodni ami van, mármint keresési paraméterekben, sajnos ennél csak rosszabb a többi termék összehasonlító oldal pl. argep stb.
Ami fontos, hogy itt kb. az összes hazánkban forgalmazott UPS megtalálható:
Tippek a kereséshez:
- ÁR - 20 ezer forint alatti UPS - 0 - 20 ezer forint között a csúszka
- VA - 600VA-től felfelé (600VA kb. 300W tartási teljesítménnyel párosul ennyi legalább kell sőt akár szűkíthetted a felső határt is mondjuk 600 - 800 vagy 600 és 1000 közöttire
- TÍPUS (offline-t kizárnám inkább a line-interaktívakban gondolkodj ilyen árban)
- HATÁSOS TELJESÍTMÉNY - ez eléggé hullámzó de mondjuk itt is lehet 300 és 500 W közé belőni (ez elég hullámzó úgyhogy ezt csak a végén használd ha túl sok a termék)
- KIMENŐ FESZÜLTSÉG - ezzen nem szoktam foglalkozni de ezt is be lehet értelemszerűen háztartási feszültség tehát max 230V (ezt sem feltétlen babrálnám )
- MÁRKA - ebben nem vagyok nagy tudor de ami ismertebb több termékkel is a piacon van akár ismertebbek a termékei stb. pl.: APC, FSP, CYBER POWER, EATON, KSTAR, GEMBIRD, (Pl. a SERIOUX-ról nem sokat hallottam itt a fórumon sem ez nem jelenti azt hogy nem jó de nem ismerem és nem is sok UPS-el van jelen HANGSÚLYOZOM a hazai piacon)Csináltam egy keresést neked (többet is kiadott de nem volt USB-s szoftveres leállítás vezérléses megoldásuk)
Maradt: [link]A kvázi szinusz vs. aktív PFS-s táp probléma a topik szent grálja, puding próbája az evés (nekem egy FSP Raider 550W-os táp vígan elvan egy APC Back-ups 1100VA BX-el
Az AQUA elég nagy cég van több boltja is elég normális áron is adják: [link]
Temészetesen nem feltétlen ezt és itt kell megvenni de legalább megfelel a paramétereknek:
- USB-s kommunikáció PC-vel (érdemes utánanézni milyen oprendszert támogat mik a funkcióik gondolom az boltnak amelyik árulja írsz egy emailt segítenek )
- 14 ezer forintért már kapható
- 600VA 300W
1db 12V-os 7Ah-ás akku van benne(nem egy erőmű de ekkora VA-W pároshoz okés, ez a gép alig fogyasztl IDLE módban talán 30-40W-ot (vagy annyit se) persze egy műszeres mérés pontosabb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Windows 11
- Milyen routert?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest