Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marlyna
csendes tag
válasz
quailstorm #12941 üzenetére
Szuper, köszönöm a segítséged!
-
Marlyna
csendes tag
válasz
quailstorm #12938 üzenetére
Hű, köszi a részletes választ quailstorm!
A coospace-es vizsgának örülök, bíztam benne hogy utolsó szemeszterben ZV előtt már nem fogják annyira túltolni a vizsgákat minden tárgyból. (Még ha a HSRV húzósabb is régebbi hozzászólások alapján.)Nem tudod még esetleg, hogy elővizsgát lehet-e tenni Információ biztonság, digikép vagy HSRV-ből?
Úgy tudom nem sok idő lesz felkészülni a ZV-re, és szeretnék elébe menni a dolgoknak 1-1 elővizsga formájában, ha lehet az adott tárgyból -
Marlyna
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék véleményt kérni, akik elvégezték már az információ biztonság kurzust.
A legtöbb fórumon nem találtam róla gyakorlatilag semmit sem, mivel csak pár éve tették kötelezővé (PTI-n hatodik szemeszterre) és nem tudom mennyire 'húzós' a kurzus elvégzése.ETR-ben annyit láttam, hogy projektmunka van + ugye a félévi tematika, de ebből nem tudom mire számítsak.
Kinél érdemes felvenni a gyakot Szerintetek?
Előadáson ha nem vagyok jelen, akkor is abszolválható a vizsga?
Pár szóban letudnátok kérlek írni, hogy mire érdemes figyelni pluszban?Előre is köszönöm, ha valaki megtud osztani pár hasznos infót!
-
Marlyna
csendes tag
válasz
Marlyna #12846 üzenetére
Sziasztok!
Korábban végigpörgettem a fórumot és találtam pár nagyon hasznos kurzus leírást a teljesíthetőségéről, tanárairól, etc. (például: prog 2
)
Úgy alakult, hogy muszáj felvennem előre tárgyakat a 3. szemeszterben, és ehhez szeretném a segítségeteket kérni!A következő tárgyakon gondolkozom még:
- Rendszerfejlesztés 1
- SzGrafika
- Mesint
- BonyaA Prog2 tárgyamat sajnos nem fogadták el, de c/c++ a gyakorlatokon nem hiszem hogy problémásak lennének, egyedül az előadás vizsgától félek.
Kalk2-ő lenne még a fentiek mellett ami vészesebb, de a diff.egyenleteket, parciális deriválás, kettős integrál és társait már átvettem korábban. Numerikus sorok és függvénysorok ami tematika szerint újdonság lenne.Aki esetleg a korábbi években teljesítette a fenti kurzusokat és tudna róla pár sort írni (mennyire vészes a többi mellé, gyakvezető és/vagy vizsga belőle) annak nagyon hálás lennék!
-
Marlyna
csendes tag
válasz
EszesNorbi #12845 üzenetére
Szia!
A Hermanról is jó véleményeket hallottam ismerősöktől!
Az közelebb is van a városhoz, és mindenképp gyakrabban járnak a buszok/trolik.A Károlyiról én is ezt halottam, de sokat számít az is, hogy milyen szobába kerülsz.
Mindenesetre hajrá a jelentkezéshez, gondolom majd az augusztusi turnusban kapsz eredményt. -
Marlyna
csendes tag
válasz
EszesNorbi #12843 üzenetére
Szia!
Ha nem jelent gondot, hogy messze van kvázi mindentől a kollégium, akkor az Öthalmi egy nagyon jó választás lehet! Nyugodt és normális a légkör, ami noha nagyban függ a szobatársaidtól is, de alapvetően felszereltségben az egyik legjobb Szegeden. Csak hát ugye messze van, de valamit valamiért.
A nyáron is lehet maradni (nem csak itt, a többi kollégiumban is), én is speciel így maradtam bent.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- KONZOL beárazás
- EA Sports WRC '23
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest