Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
válasz
snow.man #4174 üzenetére
itt a nyelvórákon leadott kezdő/újrakezdő anyagból senki nem fog fél év alatt levizsgázni, de még az 1 évben sem vagyok biztos... én jártam 1 félévet 2x2-es kezdőben, 1 félévet 1x2-es újrakezdőben, majd 1 félévet 2x2-es újrakezdőben és nem vagyok nyelvvizsgaképes!
Kezdőre csak az menjen, aki nem ismeri a számokat, ábécét és a nagyon alap dolgokat...
azért is hagytam abba, mert aki használja az internetet, esetleg még olvasni is próbál cikkeket neten, ill. feliratos filmeket/sorozatokat néz, annak a tudása már nem épp a kezdő szinten van... persze ehhez némi hozzáolvasás is kell, hogy az alap nyelvtant tudjuk!4 félév alatt az itteni oktatással le fogod tudni tenni a nyelvvizsgát, ha a második 2 félévet nyelvvizsga előkészítőn csinálod és mellé elég sokat foglalkozol vele (esetleg magántanárhoz jársz)... sztem! ez egy szubjektív vélemény, én így látom!
Javítsatok ki, ha tévedek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest