Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Nekem meg van a dimat 1, 2, linalg. Dimat 3-mal most mi lesz? Meg kell csináljam?
Mod: ETÜ-n küldtem levelet:
''Tisztelt Címzett!
2003-ban nyertem felvételt Műszaki Informatika szakra, és idén adtam be a szakváltásomat Programtervező Matematikus szakra.
Ma észrevettem az ETR-ben, hogy átvettek, azonban a dinamikus tantervben ugyanazok a kurzusok szerepelnek, mint az új BSC-s PTM tantervben.
Kérdésem, hogy a 2005 előtti, vagy a jelenlegi PTM tanterv vonatkozik -e rám, és ha utóbbi, akkor teljesítenem kell -e például a Diszkrét Matematika III-at, stb.? Most teljesítettem a Lineáris Algebrát. Ha az új rendszerbe kerültem, akkor lényegében felesleges volt, lévén jelenleg nincs ilyen kötelező tantárgy?
Szakváltás előtt érdeklődtem a TO-n, és azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem az új rendszerbe fogok kerülni.
Válaszát előre is köszönöm!''
A válasz:
''A régi programtervező matematikus szakra nyert szakváltást. Újban nincs is ilyen szak. (BSC-ben csak programtervező informatikus szak van.) Minden olyan tárgyat teljesítenie kell ami a tanredjében, programtervező matematikus szaknál szerepel.''
Viszont van 2005 előtt felvetttekre, és sima PTM tanterv. Nem értem én ezt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest