- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Protezis
őstag
Én meg nem kaptam meg infosheeten az alga zh eredményemet.
Kedden már minden ismerősnek megvolt, én meg csak csütörtökön tudtam meg. Később kiderült, hogy pár embernek nem tudta felvinni az adatokat Csanád, mert az etr állandóan visszadobta, és történetesen én is eme szerencsések közé tartoztam.
Amúgy 18 pont lett, viszonylag okés. -
VladimirR
nagyúr
huzzam az etr-be
a kurzusoknal atallt default 2005-2006-2-re, es en meg aszittem, eltuntek a kurzusaim
balfaszok -
kraftxld
félisten
A vizsgáknál én átmentem angol-számtech szakról matek-németre :S
-
maszat
senior tag
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Találtam egy hibát az etr-ben:
Ha a Kurzusfelvétel > Törzslapot mutat menüpontra kattintok, akkor minden tárgyból csak az első vizsgám eredménye szerepel ott. Tehát pl. előző félévben Dimat2-ből 3 vizsgám volt, 1 1 4, ebből az 1-es látszik. Ez nálatok is így van?
Petya -
pampika
őstag
Sztem ez az új etr nem jó...
A kinézete ronda.abszolút nem átlátható.Nálam ubuntu linux+firefox alatt a menük egybecsúsznak.a kurzusfórum olyan mini,hogy alig lehet olvasni és ráadásul abszolút nem tagolt,így egybefolyik a név meg a hsz...
Arra a bizonyos angol órára én is járok.Hát hadd ne mondjam...az eleve nevetséges,hogy vírusok miatt nem kapunk normális netet állítólag...de akkor meg mire van az a rengeteg server,meg router meg etc..szal gyengusz kifogás.AZ meg a másik,hogy a tanár nem tu informatikául,csak angolul.És ha megértesz egy tök egyszerű telepítési útmutató,akkor már jó vagy ezen az órán...minőségi oktatás,yeah... -
maszat
senior tag
Kipróbáltam az ETR-t.
Szép és remélem, nem fog meghalni (annyira) kurzusfelvételi nyitánynál.
Viszont hová lett belőle a kurzusfórum és infosheet ablak? A kurzus adatainál továbbra is meg lehet nézni, de elég macerás külön-külön kattintgatni. Ellenben, mikor külön rész volt.
Opera 8.50-et nem szereti.[link]
Nem működik a menüsor. Használni lehet az oldaltérkép segítségével, de úgy nem az igazi. Illetve kurzusok lapot is szépen el lehet csunyítani az egér fel-le húzgálgatásával
Mi lehet a probléma?
Az Operát csinálták ennyire hanyagul vagy az ETR-t optimalizálták túlzottan IE-re?
(Operát túlzottan szeretem ahhoz, hogy az ő számlára lehessen írni)
Az előző ETR-hez képest:
Használatóság: -20%
Kompatibiltás: -50%
Van pénz dögivel
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Adataim/személyes adatok
eredmény: Hiba történt (xslt load): Megtagadva a következő elérési út hozzáférése: ?C:\WINDOWS\TEMP\scgnpej1.dll?. Hiba történt: Nincs betöltve stíluslap.
A grafika 1000x csúnyább, és átláthatatlanabb.
Ismét van órarend, de hogy mire jó?(magától nem tölti ki)
Egyedül a fórumban van kicsit több plusz. Meg lehet üzit küldeni. Az valami pm lenne?
Mod: Halkan megjegyzem, talán nem az ETR, hanem a szerverek cseréjén, tehermentesítésén kellene gondolkodniuk.
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
válasz
Protezis #476 üzenetére
Én azzal tudnám jellemezni, hogy a programkódsor megegyezik az előzőével, de legalább 50%-al több sor ment a grafikai elemekre.
Ergó amennyivel szebb, annyival sz@arbb.
Szerény véleményem szerint persze.
Bár lehet, hogy megszokás kérdése, de nekem messze nem annyira átláthatobb, és tele van olyan opciókkal, amikről halvány lilám nincs.
Pl minek x különböző fajta kurzusfelvételi lehetőség???
Aki tudja a választ, az mondja el nekem pls...
.etr®
Wherever you are... -
Protezis
őstag
jön a zeeetééer háárom.
ölöm, bódottá. -
ALI_G
veterán
Van vki akinek van scennerje és bent volt az összes számítógépes grafika gyakon? 2 óráról hiányoztam, és kellene a cucc. Kellene a 4. gyak meg a 6. gyak anyaga (én Ruskónál voltam, szóval azok az anyagok kellenének elsősorban, a Tanácsé az nem jó).
Nagyon megköszönném. Jól jönne ZH-n az az anyag. -
_Petya_
őstag
Persze, nem várom el, hogy ugyanúgy jelenjen meg, csak azt hogy lehessen használni... Pl a régi etr ASP alapú volt, de kliensoldalon csak plain HTML volt, az interakciók meg javascript-el mentek. Ez így minden böngészővel jól ment. Most ez a dotETR azt sejteti, hogy valami .NET-es, csak win-en használható rettenetet kapunk... nem szeretnék ActiveX-et használni eddig is megvoltunk nélküle...
más: láttatok már ilyen komoly bug-tracking rendszert: [link] komolyan mondom, vicces...
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
kraftxld #467 üzenetére
Próbáltam, de egyrészt baromi lassú, másrészt meg összeakad valamivel, hardveres dolog lehet, mert a másik gépen nem csinálja, pedig csont ugyanez a deb van azon is. Nov. 7.-re próbálok valamit alkotni, de azért nem örülnék, ha csak ie-vel lehetne belépni..miért nem lehet normálisan megcsinálni, hogy bármilyen böngészővel menjen?
(Egyébként már az is gáz, hogy egy rakás pénzt kifizet az egyetem ezért a sz@rért, holott szerintem az info tanszékcsoport emberei, vagy akár végzős hallgatók sokkal jobbat írnának, ráadásul ingyen..., nem beszélve arról, hogy ugye Win2000 server alapú az egész, a szoftverek sem voltak olcsók hozzá, a stabilitásról nem is szólva, úgyis mindenki tudja, miről beszélek.. milrt nem lehet normális szerveren, normális rendszert használni?)
Petya -
_Petya_
őstag
Ez semmi, havernak az irinyi lektorátusi gépteremben van angol informatikai szakfordítás órája, és a proxy csak magyar oldalakat enged nézni, a rendszergazda szerint azért, hogy ne jöjjenek a vírusok.. Érted, Idegennyelvi lektorásus gépein csak magyar oldalak.. A tematika ugye az lenne az órán, hogy angol szövegeket keresnek, lefordítják.. namost ez így lehetetlen. Jó, mi?
Petya -
ALI_G
veterán
Elegem van! Az Irinyi kabinetben semmit sem lehet csinálni!!! Kezdődött az idén: win alatt semmit sem tudsz csinálni, minden tiltva van. Az szinte az összes alapvető dolog. Az FF sem műxik már, telepíteni semmit sem tudok, még a winmedia player sem működik...és a sor szerintem végtelen. Épp hogy csak böngészőt tudok futtatni, mert lassan tényleg idáig fajul ez, és most marha mérges vagys!!!! grrrrrr
ennyi -
_Petya_
őstag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mior állapítják meg, és mikor utalják az ösztöndíjakat?
Az etr-ben már fent van az átlag.
Petya -
Arhquis
aktív tag
Szervusztok gyerekek újra az egyetemen, és a PH!-n.
Örömmel látom, hogy az ETR miatt nem csak nekem fáj a fejem. Amugy minden órában szinte váltakozik a stuff. Néha elsősnek ír ki, néha meg másodikosnak.
Sux... -
_Petya_
őstag
válasz
VladimirR #456 üzenetére
Most megint jó, a szabad helyeket mutatja. Tudtommal azt akarják megoldani, hogy egyszerre lehessen látni a szabad helyek számát, és a max létszámot. Ne kérdezzétek, hogy ennek mi értelme, mert én sem értem, mint ahogy azt sem, hogy miért kell éles rendszeren kísérletezni.
Petya -
kraftxld
félisten
Újabb okosság az ETR-en: A kurzus létszámánál nem a szabad helyek lejennek meg, hanem hogy hányan vehetik fel. Most nem azért, de ez ki a frászt érdekel? Az ember nem tudja melyik van betelve és melyik nincs.
Gratula, csak így tovább... én ezen már kínomban csak nevetni tudok.. -
Protezis
őstag
Most mi van az ETR-rel? Ütközött egy gyakom egy alőadással. Leadom, gyorsan nézném, van -e másik időpontban hely, hát nem szarakszik az egész fostalicska rendszer?
Nincs olyan magyar szó, ami kifejezné, mit érzek az ETR iránt. -
kraftxld
félisten
Áldom az eszét annak aki ezt a tantervi ösvényt vagy mi a kórságot kitalálta. Szép amikor egyszerre kérdezi le az összes nyelvórát, tesit meg minden istenharagját. Aztán csodálkoznak, hogy fossa össze magát a szerver...
-
kraftxld
félisten
10 perc keresgélés után megtaláltam
Bővebben: link -
Protezis
őstag
válasz
kraftxld #448 üzenetére
Egyetértek veled.
Itt egy kis info, hétfőn nem lesz tanítás: Bővebben: link
Ezt is vmelyik tantárgy fórumán olvastam. Nem igaz, hogy nem lehet minden infot egy helyen leírni, esetleg -emailben figyelmeztetni rá.
Mondhatnánk, hogy lehetne rosszabb. Ott a Neptun. De miért a Legszarabb címért folyik a versengés?
etrM menüpontban van 1-2 érdekes dolog.
Kívánja-e hogy emailen kapjon üzenetet?. Ez mire vonatkozik? Be van jelölve 1-2 hónapja, most órajelentkezésnél sem kaptam soha e-mailt.
ETR fórum-nál miért nincs egy topik sem? Ja, mert itt mindenki fikázná?
[L]ETR Gyik[/L] sem nyújt több tartalmat.
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
Most kemény leszek....
Az összes nagyf@rkú néger rakja meg azt aki kitalálta ezt a nyavajás etr-t meg azt is aki ezt kezeli...
Mivel nyaralni voltam, és tudomásom szerint (mivel ezt se írják az etr-be) szept1-től lehetett ÁM + nyelv tárgyakat felvenni, így aug 31-én este 23:30tól elkezdtem nézni.. ekkor hidegzuhanyként ért, hogy módosították a határidőt 29-re.
Most mindenkinek percenként sasolnia kellene ezt a fost, hogy tudjam mikor mi változik????
Ha meg van adva a mail címem, mi a f@szért nem lehet küldeni egy tetves mailt, hogy figyi mán, változás lesz
Természetesen az összes kurzus betelt....
Egyébként szerintem nagyon kevés tesi van ennyi emberre....
Az ám tárgyakról nem is beszélve. Egyik hitványabb mint a másik, és rettentő kevés van, valamit sehol sincs hely....
Miért nem lehetne azt megcsinálni, hogy külön mezőben tárolják az órák időpontját, és egyszerűen figyelni lehetne tárgyjelentkezéskor, hogy van-e ütközés.
A kurzusfórumot miért csak úgy olvashatom, hogy felvettem a kurzust? Kíváncsi lennék pár tárgynak a fórumára, hátha írnak valamit róla, de a nélkül nem nézhetem meg hogy felvettem, de nem vehetem fel, mert nincs hely... 22-es csapdája.
Emberkéknek miért nem lehet üzenetet küldeni?
stb...stb.... gondolom ezt is közbeszerzésbe csinálta valaki (jóskapista nagyfejes haver-sógor jóbarátja x% részedést adva) millió pénzért... Sebaj, jön a 2.0 ami tuti szarabb lesz... egyébként szégyen, hogy 3 év alatt nem tudtak ezen a foson fejleszteni semmit... -
Protezis
őstag
Havernak valami csoda folytán sikerült elérnie a tantárgyfelvevős részt, így felvette nekem az órákat. 1 gyakorlat hiányzik csak, arra nem volt már hely. Én még mindig nem tudok eljutni odáig. 3 böngészővel próbálkozom folyamatosan 0:10 óta. Most fejeztem be, megyek aludni. Elegem van. Bár kicsit megnyugtat a csaknem teljes siker.
-
Protezis
őstag
ETR leállt szinte. Most van a bukottak napja?
Mod: Igen, ma van a nagy Nap!
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Protezis #443 üzenetére
Hi all!
Igaz! 5től lehet felvenni más féléves tárgyakat, most olvastam a TTK HÖK honlapján.
Vki megtudja mondani, hol találom a TTK TO honlapját? Nem találom.
mod.: megvan: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
válasz
Protezis #441 üzenetére
Kiváló.
Egyébként itt: Bővebben: link a jobb oldalon az van, hogy 5.-étől lehet más féléves tárgyakat felvenni. Szerinted igaz?
Petya -
Protezis
őstag
Ez szerintem nem azt jelenti, hanem azt, hogy aki 3. évben nem akar BP-re menni, az maradhat Szegeden (még ha kapott is levelet a BME-től). És legfeljebb később megy.
Amúgy egyszer hallottam egy beszélgetést: egyik srác mondta, hogy ő menni akart Pestre, de nem volt hely. Tehát nem hogy kötelező 3. évben elmenni, hanem úgy néz ki, kiváltság. -
Protezis
őstag
ETÜ-n keresztül elküldött levelemre érkezett a válasz:
''...A Pestről kapott levelet tekintse tárgytalannak. Tanulmányait szeptembetől itt Szegeden kezdheti meg....'' -
Protezis
őstag
Most kaptam levelet a BME-től, hogy náluk végzem a 3. évet. Mellékeltek térképet, az órák fel vannak sorolva stb. Csak épp az a gond, hogy
1. Nincsenek meg az előfeltételei a kurzusoknak
2. Amikor felvettük legutóbb az indexet, kaptam papírt, hogy hol akarom folytatni a tanulmányaimat. Természetesen Szegedet jelöltem be.
Nyugtassatok meg, hogy minden elméletileg 3. éves kapott ilyet, és figyelmen kívül hagyhatom.
Mindenesetre nem hazudtolja meg magát az SZTE, keverik a szart rendesen. (De lehet, hogy a BME is beállt a sorba) -
_Petya_
őstag
bajom pedig annyi van veled, hogy olyan szepen kiosztottal (''25*28=700'' - remlik?), annak ellenere, hogy odairtam, hogy ''tudom'' (lehet nyomatekositani kellett volna, hogy ''tudom baszdmeg, ne koss bele'')
ha tudom (es itt ertsd ugy, hogy ''tudom maszdmeg''), hogy igaz, amit irok/mondodk, kisse rosszul viszelem a gunyos megnyilvanulasokat
Egyáltalán nem osztottalak ki, és nem beléd kötni akartam, hanem épp ellenkezőleg, igazat adtam neked. Valóban kevésnek tűnik 700 hely, hiszen 2003-ban 602-en, 2004-ben 680-an vették fel. Ennél most csak több lehet. A csoportoknál sem mind 25 fős, van 20-as is, így még 680 fő esetén is kevés lesz a hely.
Ja, és nem szokásom belekötni senkibe, sem gúnyos megnyilvánulásokat tenni, pláne nem itt...
Petya -
-
VladimirR
nagyúr
nem, keverlek ossze vele, marcsak azert sem, mert vele elobb beszeltem meg msn-en, mint hogy Te irtal volna
bajom pedig annyi van veled, hogy olyan szepen kiosztottal (''25*28=700'' - remlik?), annak ellenere, hogy odairtam, hogy ''tudom'' (lehet nyomatekositani kellett volna, hogy ''tudom baszdmeg, ne koss bele'')
ha tudom (es itt ertsd ugy, hogy ''tudom maszdmeg''), hogy igaz, amit irok/mondodk, kisse rosszul viszelem a gunyos megnyilvanulasokat
Protezis: hmmm....biztos, hogy mi egy to-hoz tarozunk? (tegnap volt egy olyan hozzaszolasom, amit ellenszuloznom kell, ezert ma mindenkivel fasz vagyok)
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
3: tavaly 1 nappal a kurzusjelenykezes vege elott tudtam csak felvenni a kalk1-et, mert egyszeruen nem volt hely gyakorlaton, de Te biztos jobban vagod, hisz ilyen ugyesen ki tudod szamolni
azt hiszem ezzel nem tudnek vitatkozni....de nem is igazan akarok, maghajlok inkabb tudasod, es jolinformaltsagod elott
viszlat -
_Petya_
őstag
válasz
VladimirR #426 üzenetére
1. itt Bővebben: link láttad szerintem.
Amúgy én attól lettem nem kicsit ideges, hogy a naptárban az áll: nem félévhez kötött kurzusok szept. 1-től, és egy 3-as felső index a ttk-ra vonatkozóan. Namármost ezért én csak a 3. féléves szakos tárgyaimat vettem fel, nem is néztem mást. Haver szól reggel, hogy fel lehet ám venni a félévtől független szabadon választhatókat is. És tényleg, mind betelt... jó mi?
2. Mennyivel nagyobb a szerverterelés, ha mindenki egyesével rábök minden kurzusra? (Ráadásul olyankor még a régi fajta lista letöltése is több perc...)
3. Valóban, pl architektúrából is csak 28gyak*25fő=700 hely van, ez biztos nem lesz elég...
Petya -
VladimirR
nagyúr
válasz
Protezis #425 üzenetére
1: Bővebben: link (erdekes, nincs benne...akkor valahol mashol lattam, de az biztos, hogy az egyetem oldalan)
2: csak
3: nem, nincs mindig annyi ferohely...tudom
+1: szarfosfirefox -
Protezis
őstag
válasz
VladimirR #424 üzenetére
1. Ez hol van?
2. Miért kell rábökni? Nem célszerűbb az eddigi külön oszlopos megoldás?
3. Sajnos tudom. Viszont szerintem egyáltalán nem fontosabb. Annyi férőhely van gondolom, hogy a bukottak is fel tudják venni. Vagyis eddig sose maradt le senki. Innestől miért nem egyenlőek az esélyek?
4. Közel sem tökéletes? Enyhe kifejezés. Az általam elmondott 1-2 példa szerintem nagyságrendekkel megkönnyítené a hallgatók dolgát. És ez csak pár példa.
+1 Hibák: nézd meg ff-el, és lesd meg a Javascript konzolt. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Protezis #422 üzenetére
1: kari naptarban kb nyar elejetol ki van irva, hogy mikortol van kurzusfelvetel
2: ha raboksz a kurzus nevere, latszik a jelenlegi letszam (sot, a jelentkezettek neve is)
3: nem az aktualis felevhez ytartozo targyakat mar tavaly is csak a szorgal;mi idoszak kezdetevel; lehetett felvenn (mert gondolj bele, megiscsak fontosabb, hogy minden elsos fel tudja venni a kalk1-et, mint 600 masodikos, meg 200 harmadikos)
4: az etr-t ok csinaljak => Bővebben: link
szoval ez tobbsegeben juzer error (ettol persze az etr kozel sem tokeletes) -
Protezis
őstag
Elegem van az ETR-ből.
Hol volt kirakva, hogy mától (?) lehet jelentkezni? Én ETR-en eddig nem láttam.
Melyik balf@sz találta ki, hogy ne legyen feltüntetve, hányan vették fel az adott kurzust, és hogy hány hely van még? Nem, most pipa, felvétel, és ha van hely, felvettem, ha nincs, sz.pás.
Nem mellékesen vannak benne jócskán html és javascript hibák.
Várhatok szorgalmi időszakig, hogy felvegyem a krva 3. féléves tantárgyaimat.
Nem akarok nevet írni, de az oprendszerek előadó csinálja az ETR-t? Nem tudom, csak ilyet hallottam.
Miért nem lehet egy-két normális funkciót is beletenni ebbe a szarba? Mint pl: belépésnél megnézi, hogy milyen számodra kötelező órákat hirdettek meg a legutóbbi bejelentkezésed óta, és felsorolja azokat egy kibszott nagy villogó ablakban. Vagy mondjuk RSS-sel látható lenne, ha meghirdetnek egy kurzust. Nem, még így véletlenül kevesebb anyázás menne, és talán nem az ilyen hülyeségekkel idegesítené magát az ember félévkezdés előtt. -
maszat
senior tag
Nah, akkor nem voltam egyedül. Elég pipa voltam, hogy nem tudtam semmit sem felvenni. Aztán 0:45-kor berágtam, mert a többiek vígan készen voltak fél egyig, nekem meg még mindig a Timeout hibákat dobta.
''Gyorsan elszaladtam'' ismerőshöz és felvettem nála az órákat. De addigra beteltek a lightosabb félévez nem kötött órák: suxx
Új ETR? Gratulálok! Néhány embert szívat, a többi meg simán veheti a cuccokat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a mas felevhez tartozo kurzusokat csak a szorgalmi idoszak elejetol tudod felvenni, ekkor majd megjelenik megegy ont ott, ahol most az van, hogy az X. felevre eloirt kurzosok, es felevtol fuggetlen kurzusok
ha szerencsed van, meg lesz hely (nekem is kell kalk1, immaron harmadszor) -
Thom!
veterán
Kalkulus I. kéne felvennem meg egy-pár mást is, de ez a fos csak 3. féléves tantárgyakat enged?
-
_Petya_
őstag
Bővebben: link
Itt mindent megtalálsz.
Petya -
pampika
őstag
Huh,jó,hogy írtad ezt a aug.22-t
Van valamerre vmi tanrend féleség a neten?Mert már fél éve itt vagyok szegeden,de még az etr kissé bonyolult számomra
Olyasmi kéne,hogy meddig lehet beiratkozni,mert lehet,hogy még melózok az első héten pesten.
Meg ha vki tud ajánlani JÓ tanárt,kérem ne tartsa magában:
lesz lin. algom és prog. alap.Ezeket elsőre teljesíteni kéne.Fogalmam van a dolgokról,de nem akarok feleslegesen sz*pni
thx -
Thom!
veterán
Mikor lesz pontosan kurzusfelvétel?
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Albérletet keresek Szegeden, vagy albérlőtársakat, akikkel kivehetnénk egy lakást.
Akit érdekel küldjön mail-t. -
_Petya_
őstag
Itt: Bővebben: link azt írják, hogy heti 3 óra.. valamit elszúrtak? Amúgy örülök, hogy mihi bácsitól megszabadultunk, engem is ő vágott meg fizika1-ből, Szabó meg jófej.
Más: nektek mér bent van az ETR-ben az előző félévi átlagotok? Nekem még az sincs beírva, hogy nem teljesítettem a kalkulus2 gyakot...
Petya -
maszat
senior tag
Ekkora szívást!
A fizika most már csak 2 kerdites lesz. Kár érte, mert tavaly még 7 kerditet adtak érte. Van azért jó is a dologban, mert csak 2 órás lesz az előadás és gyakorlat sem lesz belőle, ráadásul mihi bácsi sem tart már órát (legalább optimistán tekinthetek a jövőbe)
-
Spyx
tag
Most akkor mikor is lesz vizit? mert ha 23-án akkor szoptam mert holanp még vizsgázok reggel 9-től áfonyából.
Mond légyszi hogy 24-én lesz!!! -
Newlocal
aktív tag
Remélem mindenkinek gratulálhatok a sikeres vizsgaidőszakhoz!
Ugye tudjátok, hogy ma este a JATE Klubban VIZIT.
Tessék sokan eljönni, ja meg hozzatok magatokkal sok csajt is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest