- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
corinne
tag
válasz
Gergello #1899 üzenetére
Beiratkozáson nekünk azt mondták, hogy két félévet kell teljesíteni, és azt az első évben. és a 15 alkalomból 12-szer kell minimum menni, vagy ilyesmi.
Igen, az elsős csomag meg elfogyott nem sokkal előttem
és volt olyan felsőbbéves, aki kapott, én meg nem
amúgy mi van benne?
-
DarkByte
addikt
válasz
Gergello #1897 üzenetére
Ez a dolog még nekem sem egyértelmű, de nekem 4 félévet kell teljesítenem és ugyanez szerepel nálam is. Gondolom max. 2 órás tesiket lehet felvenni.. de aztán majd lehet jön a pofára esés.
Az ilyenekkel el kellene menni vagy írni a TO -hoz, csak mindig totál lusta vagyok hozzá
De nagy valószínűséggel neked is azt jelenti hogy 4 félévet kell teljesítened.
-
Gergello
addikt
Testnevelés (4x2, 0); teljesítendő
Itt ez a 4x2 az órákat jelenti nem? Van olyan amelyik csak 1 óra hosszú 1 héten egyszer, akkor ezt a 4x2-t hogy kell érteni?
Később is lehet teljesíteni, nem kötelező rögtön az eső félévben, igaz? Nincs most kedvem felvenni semmit...hülyekérdésekmegintbocsi
-
szumoo
senior tag
-
szumoo
senior tag
válasz
corinne #1886 üzenetére
Hali!
A harmadik pontban megtalálod a választ, pdf!
(#1888): miután aktiválták a féléved, utána már tudod használni!
-
corinne
tag
Azt nem tudja véletlen valaki, hogy a 6000 ft-os jegyzettámogatásra (amit a tik jegyzetboltban lehet hasznosítani) ki jogosult?
-
DarkByte
addikt
válasz
corinne #1882 üzenetére
A dimat pedig nem 18-20, hanem 18-21
Sorry, ezen gondolkodtam én is hogy 2 vagy 3 órás volt-e, egy biztos: szinte örökkévalóságnak tűnt egy-egy előadás.(egyébként a három órás stimmel tényleg, mert azóta sem volt olyan - a Muzamel féle ZH írásokat kivéve - ami 8 után is tartott volna)
-
DarkByte
addikt
válasz
corinne #1879 üzenetére
Czédli gyakorlatilag felolvasta a kivetítőt
Igazából ehhez jó lesz ha hozzászoktok. Én pontosan e-miatt szoktam le végül az előadásokról, pedig kezdetben becsületesen bejárkáltam mindenre.Mostmár csak az első héten szoktam elmenni, meghallgatom a követelményeket meg leszűröm hogy elég lesz-e nagy valószínűséggel a gyakorlat és utánna már nem megyek rájuk ha nem muszály (kivétel pl. alga amelyen tombolát osztogattak nekünk még
e-mailben el kellett küldeni a számot, ezzel tudták nyomonkövetni hogy bejárunk-e) Biztos vannak tárgyak aminél belém lehetne kötni hogy igenis hasznos az előadás, de a legtöbben tényleg csak felolvassák az anyagot ami amúgy le is tölthető. Egy esti 18-20 -as dimat előadáson én pedig nem kínoznám magam semmi pénzért mégegyszer.
-
corinne
tag
válasz
snowmen #1878 üzenetére
Most lehet hogy meg akartok majd kövezni, de a SzAr előadás élvezhetőbb volt, mint a Dimat, amin Czédli gyakorlatilag felolvasta a kivetítőt
Persze tudom, hogy nehezebb lesz, de első alkalomból ez nem jött le teljesen... Na Szabó Tominál már első órán látszott, hogy nem lesz könnyű dolog
-
snowmen
csendes tag
Meglátjátok, h még dimat lesz a legegyszerűbb.
Czédli előtt volt szóró tárgy, mikor még Zádori tartotta.
SzAr meg Kalk lesz az igazi finomság, azon szoktak legtöbben elcsúszni. Bár így lehet, h többen átmennek szarból, h csak egy vizsga lesz, eddig a gyak is leszűrt egy 50%-ot.Azért vicc, ami kabinetben megy mostanában. Gondolom egy nyár nem volt elég, h újratelepítsék a gépeket. De állítólag jövő hétre már meglesz...
-
61
csendes tag
válasz
Gergello #1872 üzenetére
hát én is egy hétvégét végigszenvedtem mire az 1.példát megértettem, pedig már meg volt oldva, aztán már a többi nem volt vészes ,
a vizsga ezekből van, legalábbis ebből volt már kétszer is.
http://www.math.u-szeged.hu/%7eczedli/dimatsite/
a házikat csinálni kell, hogy eljuss a vizsgáig. -
DarkByte
addikt
Úgy tűnik a Chrome átmegy az ETR teszten.
-
Gergello
addikt
Uhh. Ez a dimat előadás...
Vizsga mennyire lesz nehéz, ez is nagy szóró tárgy? -
corinne
tag
Mennyire befolyásolja az átlagot, ha csak 29 kreditem van?
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte #1869 üzenetére
eddig nekem is itt volt, de most már huszadjára is ezt írja ki:
Sajnos nincs olyan kurzus, amit felvehetne!
pedig még a képzés is 2008-2009/1
MOD: ja nekem van még itt más is. nekem van olyan, hogy BSZ_VAL.....(szabadon választható)
csak persze nem írja végig, csak ha várok a tip-re. -
DarkByte
addikt
Ugyanezeket látom én is. Nem sok hasznos van ott..
#1868: tesi; nekem van ilyen kategória hogy Y113_N Általános tárgyak N/TTK. Ezt kijelölöm aztán a legjobb oldalsó linkre megyek (Új keresés alapján), és ott kijelölöm a tesit a listából aztán a többi mezőt nem töltöm ki és OK, akkor kirakja az összes tesit. Ugyan így lehet a nyelvet is. Dávid -al egy úszásra akartunk menni de neki már úgy tűnik megvan amit teljesítenie kell. (mondjuk én a kezdőt koptatom még mindig, pedig gondolkodtam egy kajak-kenun
az még tetszik, csak még mindig bátortalannak érzem magam hogy hozzáfogjak
)
-
ALI_G
veterán
tesit hol a csöcsben lehet felvenni?
ja és hétfőn csak 3 órám ütközik, hála a retkeknek. ja meg hogy csinálhatnak olyat, hogy előadást üti a saját gyakolata
ehhez csak maxigratulálni tudok -
ALI_G
veterán
ha odamentek, hogy kurzusfelvétel, Egyéb KPR, (vagy mi), új ajánlat alapján
akkor nektek mit dob ki?nekem ilyen Büntető eljárásjog gyakorlat I. , Büntető komplex gyakorlat , Általános kémia labor TTK-soknak
LOOL
-
Gergello
addikt
válasz
kicsitomi88 #1862 üzenetére
Egyelőre ez a 2 kellet volna, ha később kell valami a kínálatodból akkor kereslek.
Te hol vetted meg ezeket, főleg azt a 2-t amit keresek? -
Gergello
addikt
Ilyen könyveket, hogy Szabó Tamás Kalkuls jegyzet + példatár hol tudok megvenni? A jegyzet boltban (ez a tikkel szemben van?) ?
-
snowmen
csendes tag
Átadó egy hely az 'Információszabadság és adatvédelem' c. kurzusra. Potya 3 kredit, az előadás tömbösítve van megtartva (összesen 3-4 előadás a félévben) és egy esszét kell írni, arra kapsz jegyet, vizsga nincs. Szerda este tudnám valamikor leadni, mert szeretném, ha addig ETR aktivizálna. Akit érdekel, küldjön privit, a leggyorsabbal lebeszélem a dolgot. Elsősöknek egyébként tökéletes átlag- és kreditnövelésre a kurzus, ráadásul speckoll, amiből amúgy is kötelező teljesíteni x kreditet (kinek mennyit)...
-
-
kicsitomi88
őstag
Eladók a következő könyvek(Tökéletes Állapotban):
Dr. Kondorosi, Dr. László, Dr. Szirmay - Objektum Orientált Szoftverfejlesztés (ComputerBooks) - 2000 Ft*
Kernighan , Ritchie - A C Programozási Nyelv 5. kiadás - 1200 Ft*
Benkő - Programozzunk C nyelven - 2000 Ft*
Juhász, Kósa, Pánovics - C Példatár - 1800 Ft*
Büki András - Unix/Linux héjprogramozás - 1900 Ft*
Czneky Márta - Adatmodellezés, SQL, ADO... - 3500 Ft
Benkő - Objektumorientált C++ - 2400 Ft*
Marco Cantu - Delphi 7 Mesteri Szinten I.-II. kötet - 6000 Ft
Máté Eörs - Assembly Programozás - 1000 Ft*
Agárdi - Gyakorlati Assembly - 1200 Ft*Valamint a következő fénymásolatok:
Nagy Gusztáv - Java Programozás - 1200 Ft*
Tanenbaum - Operációs Rendszerek - 2500 Ft*
Pere László - Programozás C nyelven - 1200 Ft*
Benkő - Együtt könnyebb a programozás C - 1200 Ft*
Peter Norton - Az IBM PC assembly nyelvű programozása - 2000 Ft*
Andrew Koenig - C Csapdák és Buktatók - 1000 Ft*A csillaggal jelölt kiadványok az SZTE infós szakjainak első két évének könyvei áron alul.
Ajánlatokat priviben kérek
-
-
61
csendes tag
ajánlom mindenkinek a rocktörit csütörtök 18.00 2 kr nagyon jó az előadó
-
-
DarkByte
addikt
Azért tök jó hogy kisbetűkkel kiemelés nélkül kirakták ezt hírnek: "A TTIK félévfüggetlen kurzusfelvétele szeptember 1-én 9:30-kor indul." Hihetetlen..
Esetleg ezt tegnap délután nem lehetett volna már kitenni?
(egyébként nem érint, de akit igen annak gondolom felforr az agyvize)
-
SzAr gyakkal mi lett? nem tudom kipipálni, így nem is listázza... viszont tudtommal a 2008 előtt felvettekre még nem vonatkozik a SzAr szétbontása
szabadon választottaknál: Sajnos nincs olyan kurzus, amit felvehetne!
most mi van? -
corinne
tag
És a Szoftverfejlesztés alapjait ajánjátok, vagy még kicsi vagyok hozzá?
Amúgy hülye kérdés, de mit jelent, ha egy kurzus kétszámában a a jobb oldali szám negatív?
-
corinne
tag
Amúgy az egyebet más se tudja lezárni, ha nem vett fel semmit?
-
corinne
tag
válasz
Lollita #1842 üzenetére
Nekem 2 körül, mikor készültem már feldani, megjelentek, a tesi sikerült, de az áltművet persze addigra elkapkodták...és mikor 10 perc múlva néztem volna a listát, már nem volt ott...
Amúgy meglepő, hogy belépni besikerült kb 5 perccel éjfél után, bár sokra mentem vele...
Már csak olyat tudnék felvenni, ami ha érdekel, akkor ütközik, vagy énekkar, amit meg nem szeretnékTudja valaki, hogy a XA0021-38 kódon és Választható szakmai tárgy 7. Kortárs néven futó tárgy mit takar pontosan?
És hogy a GBN417E-1 Környezetvédelem és minőségügyi alapismeretek mennyire durva, mert kénytelen voltam felvenni, hogy meglegyen a 30.
-
Lollita
csendes tag
én felkeltem 0:30-kor, de épp behalt az ETR, nem volt kedvem kivárni, de úgy látszik nem lett volna sok értelme fent maradni, mert amik kellenek tanári tárgyak, azokért úgyse tolong senki...
bár a nyelv meg a tesi még most se sehol -
corinne
tag
Nekem már viszonylag simán működik, azt leszámítva, hogy felvenni nem lehet semmit
-
Frenky89
addikt
jó8
-
corinne
tag
válasz
Gergello #1832 üzenetére
én ilyenkor rámegyek, hogy új ajánlat alapján, aztán talán lehet valahol egy mégsére, vagy vissza a listára menni, aztán már lehet váltani a szv-ra, de igazából tök fölösleges
h közben behal, nyomd a frissítést, egy idő után folytatja ahonnan abbahagyta remélhetőleg
mod: 11-es szervert ajánlom
ÜDV A KLUBBAN!!!
jóéjt snowmen!
-
DarkByte
addikt
Nincs kedvetek inkább DotA -zni?
ETR, a mazochisták országos szövetségének ajánlásával.
-
Gergello
addikt
sokadjára járok így
Most bent vagyok, de nem találok egyszerűen semmit.
-
snowmen
csendes tag
Na jólvan, kellően felidegesítettem magam megint. Most nagyon csúnyákat tudnék mondani...
Asszem nem szenvedek tovább, jó éjt mindenkinek! -
snowmen
csendes tag
Valaki látott már és esetleg tudott is felvenni nem aktuális féléves tárgyat?
-
DarkByte
addikt
Ez érdekes, nekem egy ideig látszottak az XA -s tesi és nyelvi tárgyak, fel is vettem 1-1 -et, most megint megnézném a listát és nem látni semmit.
Lakótársamnak meg a nem mostani félévben aktuális tárgyak felvétele nem megy mert nem lát semmit (ő már Programtervező informatikus szakon van). Aki ezt az egészet kitaláltatta azzal vetetném most fel a tárgyainkat.
[OFF]Ha már ilyen szépen összegyűltünk esetleg 1 óra múlva rendezhetnénk felvonulást az ETR szervere ellen, fáklyák és villák társaságában.
Ja meg: Vi Sitter i PH och spellar ETR
[/OFF]
-
-
VladimirR
nagyúr
orommel jelentem, hogy az etr beszart
-
corinne
tag
csak én nem látom a tesit?:S meg az összes x-es tárgyat?:S végre behozta és nincsenek ott:S
-
Gergello
addikt
ugyan mire számítottam, ezért kár fent maradni. nekem ez volt az utolsó...
-
na most ugrik a májam a vízbe
továbbra se működik...
-
Frenky89
addikt
Lenry: már beugrott, de sztem bele is fulladt
-
Gergello
addikt
hál'isten, hogy nem kell ilyen tömegközlekedéssel szenvednem
hamarosan kezdődik
-
-
-
corinne
tag
na vajon mikor jelennek meg a tárgyak? remélem nem holnap reggel, mint múltkor a kalkulus
én úgy tudom, hogy az előző diák érvényes október 31-ig...legalábbis valami kormányrendeletben így olvastam
-
válasz
Lollita #1803 üzenetére
szkt.hu-ról
"A város felsőoktatási intézményeinek hallgatói folyamatosan végzik a szemeszter bérlet átvételét, ezért 2008. augusztus 25-től szeptember 30-ig az alábbi módon történő igazolással is jogosan utazhatnak:
- érvényes diákigazolvány bérletjegy nélkül
- az első éves, vagy tanintézetet váltó, nappali tagozatos hallgatók (érvényes diákigazolvány hiányában) iskolalátogatási igazolással vagy hiteles aláírással, bélyegzővel ellátott diákigazolvány igénylőlappal is utazhatnak." -
Lollita
csendes tag
mire megtaláltam, a válaszaimat, addigra már nem tudtam változtatni, sy
from HÖK honlap:
Augusztus 25. és Szeptember 30. között utazni a következőképpen lehet:Felsőbb évesek:
- Érvényes (előző féléves matrica) diákigazolvány. Az előző féléves bérlet önmagában NEM használható utazásra!Gólyák:
- Még nincs végleges információ, folyamatban. -
Lollita
csendes tag
mivel utazunk holnap? előző bérlet? ,,iskolalátogatási?" lehet tudni mikortól lesz új bérlet? (asszem ennyit akartam kérdezni)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest