- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
válasz
Pho3bus #11229 üzenetére
Hali!
Tehát bemégy a kiírt idő előtt két órával. A felkészülési teremben igazolod, hogy te vagy te és a lezárt borítékban ott vár a két tételed. Kidolgozod őket a lapokra. Aztán mikor visszajött a közvetlen előtted vizsgázó, akkor lapjaidat, tételed, pendrájvot, igazolványt fogod és a vizsgázó terem elé vonulsz. Ott majd kiszólnak.
Leadod a tételed, és az igazolványod, pendrájv a laptopba, vetítést elkezded. Az lemegy. Akkor feltesznek pár kérdést és kezdődhet a másik tétel. Nekem hagyták elkezdeni az elsőt, de már a negyedénél belekérdeztek. Mikor válaszoltam, akkor mehettem tovább. Aztán mikor kezdték unni a tételem első részét szóltak h jöhet a második fele, elmondtam, kérdeztek, jöhetett a 2. tétel. Az ugyan így ment. Közben rajzoltam, írtam a táblára. Próbálj dinamikusan. bevezetőt már mondhatod, amikor törlöd a táblát. Aztán mikor nem volt több kérdés, megköszönték és lehetett menni, mindent vittél magaddal amit hoztál.
Amikor bevittem a könyveim, akkor Engi Erzsébet úgy mondta, hogy nekünk már kötelező a prezentáció. Szóval szerintem anélkül meg se hallgatják.
A tanszék oldalán a záróvizsga szabályok között leírják, hogy hogy kell összeállítani a bemutatót. Röviden: csak a saját munkádra, eredményekre kíváncsiak.
Rem. minden kérdésre válaszoltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged