- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én már szedtem szét pl. G305 egeret, és szerintem szándékosan úgy lett megtervezve, hogy
lehetőleg idegösszeroppanást kapjon, aki szétszediszétszedés közben döntsön úgy a felhasználó, hogy inkább vesz egy újat, minthogy ezzel bajlódjon. Ennek ellenére megküzdöttem vele, és kicseréltem a kínai Omron mikrokapcsolót japán gyártmányúra. Feltételezem nem (csak) azért rakják az egereikbe a kínai változatot, hogy spóroljanak, hanem hogy ne tartson örökké az egér. Más meg mi menne tönkre benne, mint a mikrokapcsoló? (Egyébként ebben a tekintetben szimpatikusak az Asus ROG egerek, mert egyrészt könnyen szétszedhetőek, másrészt nem forrasztva van a mikrokapcsoló, hanem egy foglalat van neki kialakítva, így pikk-pakk kicserélhető, ha megadja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat csökkenteni szeretné az elektronikus hulladékot, így rávennék az elromlott egerek javítására a felhasználókat.
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Stellar Blade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest