Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato #39 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy egy papíron látod pl. a rostokat, látod ahogy a fény különböző szögben rávilágít, látod rajta a foltokat, az ujjlenyomatokat, stb. Más, több ingert kap a szemed, az agyad, stb. ezzel együtt úgy vélem, hogy több színt. Aztán lehet, hogy a részemről ez csak spekuláció, szubjektív megérzésem/véleményem/stb. az, hogy a könyvolvasás mindenhogy egészségesebb, mint egy digitális felület.
-
válasz
antikomcsi #32 üzenetére
Az alkoholmentes sört mióta lehet párhuzamba állítani egy guminővel?
Évek óta nem ittam és mégsem vágyom rá, ennek ellenére néha egy alkoholmentes sört megiszom.
Tehát, ha nem vagyok alkoholista, akkor már a nőket se szeressem? Bocs. Mi van ma az emberekkel, megártott a meleg?
-
"Mellesleg szerinted a könyv lapján lesz 1 millió szín? "
4000-nél biztosan több. Ha számodra ugyanolyannak tűnik a papír színe mindenhol, ott is különböző árnyalatok rengetege van. Nem lehet egyszerűen egy kijelzőt összehasonlítani egy papírlappal. Használd nyugodtan az e-inkes kijelzőt, de ne állíts valótlan dolgokat. -
-
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az emberi szem több színt tud megkülönböztetni, mint amennyi a monitoron megjelenik. Ennyiből is sokkal egészségesebb egy könyv olvasgatása a szemnek, mint egy e-book olvasó.
Kevesebb helyet foglal? Az viszont tagadhatatlan. Egy e-bookba egy egész szekrény könyv elfér.
-
2 x 45 giga? DDR5? Jó ég... brutál soknak tűnik, így 2023-ban. 5 év múlva, ha emlékezni fogok erre a kommentemre, akkor visszaírok rá, hogy most sok-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A ragut különböző komponensek, e-book olvasók, játékos okosmonitorok és más perifériák alkotják.
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest