- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Szombathelyen mely internetszolgáltatók az ajánlottak?
-
BaLee
addikt
Van két eladó porszívóm, egy hagyományos porzsákos + cyklonos samsung porszívó 1600W-os, valamint egy Vax álló, elektromos meghajtású turbókefés porszívó 1800W-os, mindent kiszed a szőnyegből, csak a mintát nem.
Akit bármelyik érdekelhet írjon. -
busman
veterán
Régi alumínium radiátorokat hol tudom pénzzé tenni?
-
orion1025
őstag
Keresek két egyforma műanyag ablakot, fix üveges is jó, illetve bontott és új is. Ugyanúgy kerestetik műanyag 60x60-as bukó-nyíló.
-
Ygg
senior tag
kryptovaluta akkor...
Bányászni akkor érdemes, ha a tied Paks, mert a kínaiak és társaik lenyomnak az olcsó árammal...
Bitcoinhoz bika gép kell.
Kicsiben, egyedül otthon már elég régen nem igazán rentábilis.
Kereskedni meg...veszélyes, mint minden tőzsdézés, ne a zsemlepénzed rakd ide. -
Ifju
aktív tag
foglalkozik itt valaki cryptoval?
-
BaLee
addikt
Hátha valaki érdekel egy dupla (de akár egybenyitható) alu kutyaszállító ketrec: [link]
helyieknek olcsóbb
-
Ygg
senior tag
Eladó NAS jó áron bontatlan gyári csomagolásban, gyári garral.
NAS -
syC
addikt
Hátha esetleg valakit érdekel: [link]
Jobbféle pálinkával lehet bartelezni.
-
-
-
csadi0011
őstag
válasz
mefistofeles #13975 üzenetére
Az DVI-D. Digitális jelet kapsz azon. Aktív átalakító kell hozzá, hogy VGA kimeneted legyen, ami drágább (tehát ritkább), mint egy DVI-D - HDMI átalakító.
-
Skacok kéne egy kis segítség. Nincs valakinek vga- DVI csatlakozója kölcsön egy fél órára? Az a tipus kéne ahol oldalt a kis érinkező fülecske egyedül van nincs mellete másik négy kis érintkező.
-
Anubris
őstag
válasz
BossBoss #13971 üzenetére
Barátnőm a KO-HO Autófényezés,karosszéri Javítás-hoz vitte.
Ők ajánlottak lakatost, aztán a fényezést ők megcsinálták.
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Ismer valaki jó lakatos Szombathelyen vagy Vas megyében?A múlt héten sikeres nekimentek az autómnak.
Köszi!
-
emre
veterán
Gearbest-en ezeotccaz körül van ingyen postaval, melo utan tudok linket is.
-
Winne
nagyúr
Valakinek nincs jó állapotú nyári motoros kesztyűje eladó?
-
kp78
addikt
Valakinek leszerelt konvektorok? Az ár alkuképes...
-
Anubris
őstag
Lakás felújításokból megmaradt használt radiátorok (összesen 19 db) különböző méretben eladók, ár megegyezés szerint.
-
orion1025
őstag
Igen, elárul, de ilyen gumit nem nagyon fogsz kapni, ráadásul az előélete sem ismert, ki milyen terhelés mellett dolgoztatta meg. Magasabb árfekvésű gumit esetleg találsz, de az is olyan áron lesz mintha vennél egy újat az alsó házból. Nálunk szintén 24 éves Golf pürrög az Asszony alatt, azon csak az alufelni+gumi kombó többet ér, mint maga az autó, és akkor még hol a téligumis kerék. Nem érdemes spórolni ezen én is azt mondom, öreg autó ide, öreg autó oda, ez is egy olyan tétel egy kocsi tartásánál, amire muszáj költeni, nem lehet "linkeskedni" vele.
Erről jut eszembe. A mostani "utó" tél során történt egy baleset ha jól emlékszem a 86-os úton, melynek áldozata az Fabia lett, amin 2005-ös nyári gumik voltak a pöcsig érő hóban... Ez csak egy példa a sok közül, de sajnos ebben is a nagy keleti blokk felé húzunk.
-
busman
veterán
Gumit használtan? Azon nem spórolnék..
Itt esetleg. -
BaLee
addikt
Tudtok helyet ahol érdemes kocsira használt gumit nézni? Foglalkozik valaki ilyennel a környéken?
Hirdetési oldalakon túl vagyok.Barátnőm 24 éves Golfjára lehet kéne valami olcsóbb megoldás...
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék mérsékelt áron CD esetleg MP3 lejátszót, nagy igényünk nincsen, csak szóljon.
Ha netán akad valakinek hasonló írjon rám.Köszönöm!
-
Winne
nagyúr
Boldogságos nyulat földijeim!
-
Ygg
senior tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
-
orion1025
őstag
válasz
agy73p #13948 üzenetére
Én a "szerelőmet" meg szoktam előzni, mert egyeztetés után én veszem meg azt ami kell
Az új teleszkópokon például 60%-ot spóroltam, ha rajta keresztül veszem meg ugyanazt ( 20% kedvezménnyel), az ültető rugókat meg -35% mellett vásároltam meg. De ez csak egy példa a sok közül, igazából résen kell lenni, mert hatalmas lehúzások vannak ez tény.
-
agy73p
senior tag
válasz
Anubris #13942 üzenetére
Kifakadhatok?
Az öszes környékbeli autószerelő azt játsza, hogy alkatrész listaárt számolja fel, nekik megvan a ~45%-os kedvezmény, amit simán zsebrevág, úgy, hogy pl 8.500 + áfa órabérbn dolgoznak. Miért nem lehet azt mondani, hogy X a listaár, de én 45%-kal olcsóban kapom meg, mert sok kocsit javítok, ezzel kötne magához a szerviz. Miért kell ezt lenyúlni? Nem fogom fel ésszel. Ez számora egy cinikus kartellféle. Pont most van a legnagyobb kasza, amikor irdatlan sok a használtautó és sok a javítás. -
kp78
addikt
Van esetleg vki, aki LG G2-ben cserélt már akksit?
-
Josi
aktív tag
válasz
Anubris #13939 üzenetére
Próbáld meg őket:
Quality-cars Autószerviz
Kötő u. 20.
Szombathely 9700
(70) 770 0443Én szervóolajat cseréltettem náluk, én vittem az olajat, és ott voltam végig.
De időpontot biztos kell foglalni. Nem tudom most mennyire vannak tele.Én a Baumgartnernél (Renault) is cseréltettem régebben olajat, oda is én vittem és ott álltam végig, míg cserélték.
-
Anubris
őstag
Én annyi rémhírt hallottam már, hogy kisem cserélik csak felszámolják a díjat márkaszervízekben, vagy belenyomják a használt olajat, úgyhogy olyanhoz szeretnék menni ahol végig tudom kísérni, hogy amit én vettem tölti bele.
Még esetleg arra gondoltam megkérdezem a Marso-t, mert téli-nyári gumit náluk raktározom és a honlapon elvileg foglalkoznak ilyennel is.
-
BaLee
addikt
válasz
Anubris #13939 üzenetére
Még pár éve az Agro alfában cseréltettem, ott kicserélték, normális volt a szervizes, de munkadíjat kellett fizetni, ha náluk rendelem/veszem az olajat akkor drágább ugyan, de akkor nem számoltak fel plusz díjat a cserért, lényeg hogy árban kb. ugyanott voltam mindkét esetben. De tavaly már időpontot sem tudtam egyeztetni velük, mert vagy nem vették fel vagy lepattintottak. De esetleg tegyél egy próbát.
Esetleg engem is érdekel az infó, ha valaki tud naprakészebbet. Én sem szeretem a 6900Ft-os olajamat 14+munkadíjért cseréltetni.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Tudtok Szhelyen olyan autószerelőt aki kicseréli a motorolajat meg szűrőt a hozott cuccokkal?
Eddig bármelyik szervíznek is írtam, mindegyik csak a saját dolgait akarja berakatni, a megszokott szerelőmhöz meg már hetek óta nem tudok eljutni, mert annyira tele van.
-
Ygg
senior tag
Nagy (váz)méretű, holland jellegű városi biciklit nem tud valaki eladót?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek eladó 2006-2008 as Kawasaki Er6n?Páromnak keresnék,lehetőleg ezüst színben. -
Winne
nagyúr
Továbbra sem találtam megfelelő autót, ha valaki tud sikítson!
-
freaghill
őstag
Webshark cégről hallot már valaki valamit? Láttam pár hidetésüket.
-
Josi
aktív tag
Én 3 éves korában vettem az enyémet (Megane I Ph2 1.4 16v)
Most tölti be a 18-at, és nem volt vele gondom elektronikailag sem.
És nem drágább a javítás azért mert francia.
(Az elektronika meg többnyire ebben is német)
Minden autónál lehetnek gondok, ezért célszerű vásárlás előtt tájékozódni.
Pl Ha Megane 2-t vennél, akkor ott célszerű a ráncfelvarrás utáni példányok között keresgélni. -
Winne
nagyúr
Nincs valakinek autókereskedő jóbarátja, vagy eladó jó és megbízható eladó benzines kisautója?
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van procihoz hőpasztája egy csokiért cserébe? -
net84
őstag
Ha stabilizalt 12V van a szivargyutoban, akkor jo. Amugy kell valami stabilizalo elektronika, hogy ne kapjon sokat (esetleg keveset) a szalag. Az elejen enelkul is menni fog, de a fenyero ugralhat, a rendszeres "tulfesz" pedig elfustoli idovel a ledet. Vagy veszel autoba szant szalagot, ami tartalmazza (a jobbak) mar mindezt.
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg működőképes 'olcsó tápja esetleg?
Nem kell, hogy márkás legyen...
Csak működjönKöszi,
Dávid -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Valakinek van ötlete, hogy ilyet hol találok szombathelyen?
Illetve van itt olyan aki a ledszalagos dolgokba otthon van? -
vallas
őstag
Hali,
Eladó lenne egy alig használt, Dell gépből való 256 GB-s M.2 SSD
ő lenne az ..
irányár 19.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Onkyo, TX-7730, sztereó, erősítő, hi-fi, 2x100 watt
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest