Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
Én értem ezeket, nem is bántom a gpu teszteket.
1440, 4k-ban, dlss, krucifxx stb, legyen.
Oc-s embereket a 720 low érdekli, hiszen nem játszunk.
Sem ezzel, sem mással.
Engem az érdekel, hogy az új széria mennyit megy totál low 720-ban. Mennyi az avg, mennyi a min.
4k tesztet nézze az, aki gamer. Én nem vagyok az.
Mielőtt megkérdeznéd mire kell/jó, szeretném tudni mi az alap.
Pl avg 300, mondtam hasra egy számot, és vki oc-t csinál és lesz 305 fps.
De vki egy 10600k-val indul, ott az alap 82 fps, de az oc eredménye pl 124, akkor mint ember és a munkája sokkal jobb.
Pénzért vett teljesítmény nem érdekel. Ebben az esetben a kis i5 tulaj eredménye jobb, hiszen többet profitált.
Bitang erős cpu nem érdekes, csak az, hogy a gazdi mit tud az alaphoz képest kihozni. -
omfgk
veterán
Nach dem Erscheinen des Windows-Update KB5041587 für Windows 11 23H2 haben wir die Benchmarks erneut durchgeführt. Wir haben uns dazu entschieden die Ergebnisse mit der Insider Preview 24H2 nicht weiter zu verwenden, da sie in einigen Spielen nicht belastbar genug waren. Natürlich haben wir uns auch die Kritik im Forum angeschaut – Vergleiche eines Benchmarks mit unterschiedlichen Einstellungen können wir aber nicht weiter kommentieren. Auch das wir ein Upscaling (DLSS und FSR) in einigen Benchmarks verwenden, mag die Ergebnisse beeinfluss haben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest