Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
a sziget?..
a szervezés egy kalap szar. (úgy finoman)
a gerendai karcsinak végig kéne állnia eccer egy 50m-es, kb. 150 emberes sort, és akkor talán beugrana neki, h kibaszottul nem ért a szervezéshez.. :((
tegnap pontosan 5* fordultam meg ''különböző'' pénztárakban (van ugye 4db), és mert mindenhol 20-30-40m-es sor állt, végül, úgy 4 órás szopás után elmentem a faszba, mert miután eccer már utánamentem egy hetijegynek, NEM fogok újra sorban állni, csak azért, mert egy MILLIÁRDOS VÁLLALKOZÁS KÉPTELEN NORMÁLIS körülményeket teremteni. értitek, 3-4 évvel ezelőtt is UGYANEZ A NÉGY lakókocsi-pénztár volt, szóval qrvára nem értem, hogyan képzelik a csávók.
a filatori-gáti hév-megállóban meg rendre állt a sor! sose láttam még ilyet korábban.
ja, nyilván azért is vannak ennyien, mert mindenki az anyjával ment, ill. mert furkó-majka és csiszár apád-jenő két kereskedelmi csatin is nyomatja napi rendszerességgel a propagandát. hozzáteszem, kellően szarul.
szóval, ez a sziget már nem az a sziget, egy nagy kereskedelmi divat-lufi, ahol rohadt sokan vannak, viszont évek óta ugyanakkora mocsokban..
..mert megérdemled! :?
(van a leftfieldnek egy ''open up'' c. száma, aminek az egyik sora az, h ''burn hollywood, burn..'' - nos, csak annyit kívánok (úgy átvitt értelemben..), h ''sink, sziget, sink..'')
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest