Aktív témák
-
valdimir2
tag
Up
-
valdimir2
tag
Nos valaki?
-
valdimir2
tag
fel
-
valdimir2
tag
up
-
valdimir2
tag
Up na eladó a bábu.5k
-
valdimir2
tag
Vegyétek vigyétek.Alkudni lehet.
-
valdimir2
tag
up
-
M0Dair
senior tag
ápp
-
M0Dair
senior tag
Ciao!
Kb. mekkora a cuccos?
A koponyáva legyütt érdekelne... ha minden igaz, ez lenne a következő pc mod-om!
Esetleg más ilyesmi cuccos nincs?
Mennyi lenne a 2db-ra egy akciós ár?
Egyébként itt a jó kép:
[Szerkesztve] -
valdimir2
tag
up
-
valdimir2
tag
Up
-
valdimir2
tag
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060312/20297991_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
valdimir2
tag
http://www.kepfeltoltes.hu/060312/20297991_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
ilba
tag
a mély rétegből csak az számít, ami a felületes réteg alakjára hatással lehet. De a legegyszerűbb, ha a Barcsay Jenő féle Művészeti Anatómia könyvből indulunk ki. Ha a belső szervek módszeresen eltávolíthatók, nem elképzelhetetlen, hogy az izmok (esetleg főbb csoportjai/rétegei) is levehetők. A ''korszerű'' izomemberek igen drágák, megnézném ezt a régi ''technikát''...
-
Baboon
senior tag
-
blogos
tag
Hát én nem tudom, de erre valahogy születni kell, mármint, hogy orvosnak tanuljon az ember.
Én egyszerűen nem tudom elviselni, annak a tudatát, hogy pl: ez egy ember volt vagy van, csak épp ki van bontva, meg ilyenek...Mig mások vígan elviselik..pláne már 18 éves fejjel...
Hogy lehet ekkora különbség ember és ember között szemléletben? Pedig azonos kultúra.
[OFF]Mennyire ''belevalók'' az orvostanhallgató csajok?Mert ha már nem félnek semmihez sem hozzányúlni, akkor olyan nagyon nem lehetnek ''szendék''..[/OFF]
-
Baboon
senior tag
válasz
valdimir2 #11 üzenetére
A koponyádra szemptemberben lesz nagy kereslet,mert első év első félévében van csonttan és akkor nagyon jól tud jönni a koponya mert elég bonyolult, most nem sok sikerrel tudod eladni.
Ez a szétszedhető bábú meg egy olyan dolog hogy én pl elég bizalmatlanul állok hozzá mert elég nehéz elképzelnem hogy olyan legyen hogy segítsen engem a tanulásba. Aki nem tanulja ilyon részeletesen annak biztos perfect, de hát nem tudom érted...
Amúgy nekem is van szülésznőnek tanuló ismerősöm, épp első éves itt pesten -
Baboon
senior tag
Jó kérdés, én is csak úgy kaptam.
Amúgy boltba csak műanyagot árulnak és asszem kb 15E, dehát az ugye perfecto.
Nincs letörve belőle semmi, van állkapcsa, foga, anatómiailag helyes (nem úgy mint egyes igazi koponyák
Amúgy én most pont azt tanulom amit árulsz, vagyis a zsigereket dehát sztem nem mennék sokra műanyag szervekkel
[Szerkesztve] -
valdimir2
tag
Vegyék vigyék.
-
valdimir2
tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Nos azt nem tudom hogy van kikészitve egy orvostanhalgatotol van de lehet hogy már eladta.egyébként 5k let volna a kikiáltási ára.az alcsó álkapocs nincs meg éóilletve afelső fogsor középső 4 fog.De amugy tökéletes.Ha estelg valakit komolyan érdekel megkérdem töle meg van e még.és ha igen akkor elhozom és lehet fizetni
Lenni vagy nem lenni ez itt a kérdés.
De milyen állat lenen mondjuk állás interjuztani rendszergazda keerstzetik és mikro bemész közölnék hogy ö volt az előző csak nem vált be és egy koponye lene az asztalon -
macilaci78
nagyúr
Mondjuk én! Van egy feketeviasz-gyertyám, annak keresek baba talpat.
De egy madárpókra is beneveznék, ha ilyenben lakhatna! Nem tudom, kifőzve, vagy (étkezési)savval maratva van?
Vedd UP-nak, mert barátnőm kihajintana, ha előadnám neki a nagy kérdést: ''Lenni, vagy nem lenni? Az itt a kérdés!'' -
valdimir2
tag
A poén az hogy akitöl a bábu van annál eladó eredeti emberi koponya is volt.Na arra ki let volna vevő?
-
valdimir2
tag
Üdv nos eladó lesz egy fél anatomiai baba tehát torzó fej és törzs.Amiböl ki lehet venni a szerveket.Aki egéségügyibe jár vagy orvosnak tanul annak király cuc.Nos kikiáltási ára 10k.
Vagy csere pc re.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest