Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
bim
veterán
segitőkész embert keresek aki rendelkezik DDR2 foglalatos lappal és hajlando letesztelni a memomat hogy működik e rendesen nála.
a teszt kb. 1 órát rabolna el az idejéből.elsősorban orthos vagy P95 blendteszt lenne.terhelés nélkül tökéletesen működik de amint terhelést kap hibázik.
mivel eddig rendben működött elsősorban azt szeretném kideriteni hogy a lap vagy a memo adta e meg magát.hétvégén lenne jó a dolog...
-
törölt tag
Kártyás fizetésnek vannak előnyei, ha jól emlékszem Raiffaisen Tömör Professzor is ezeket említette:
- kártyás fizetés esetén nincs kezelési költség, pénzfelvételnél van,
- ha ellopják még mindig nem egyszerű pénzé tenni,
- egyedi képet lehet kérni rá,
- jobban bírja a gyűrődést,
- ...lehet hogy volt még pár dolog
-
oregcsóka
őstag
De jó, szerkeszteni nem enged, és hibát írt ki, mikor elküldtem.
-
vzso
tag
Sziasztok.
Nem tud valaki 2db sata-s vinyót, egyformát, eladót. Esetleg tudok adni egy Q6600-as proccot, ha érdekel valakit.
Üdv. Zsolt -
ksanyo
tag
Notebook keresés megoldodott egy dell d600 személyében. Valaki tud helyet ahol olcson lehet ddr ramot szerezni bele 256/512ramot, boltba 3ért adtak volna 256ot
-
kem
addikt
Audigy 2 ZS OEM eladó driver CD-vel 8k-ért,
-
Lacafi
tag
Szia rrobi!
küldtem privit.
-
oregcsóka
őstag
válasz
félvezető #4580 üzenetére
Nézz körül ITT, szerintem sok helyen lehet fizetni kártyával, csak akkor előre kell utalni a pénzt, és hozza a futár. Ha meg levszed az automatából a pénzt, és KP-vel fizetsz, a futár másnapra le is ér ér vele.
Ennél a kettőnél ingyenes a házhozszállítás, már én is rendeltem tőlük:
ExtrémDigital
DigitalMarket -
félvezető
csendes tag
Aloha emberek!
Mostanaban szándékozom gépet vásárolni viszont bankkártyával szeretnék fizetni, segítenétek összeszedni azokat a helyeket ahol ez lehetséges? (Demiko-t tudom ezenkívűl más? -- lécci a Teszkó-Ósön-Médiamárktos háromszöget mellőzzétek) Köszi. -
oregcsóka
őstag
Eladó egy másfél éves SONY R1-es, még bő félév garival, Soligor DHG UV szűrővel, hordtáskával, 2GB-os Memory Stick-el, 1GB-os Compact Flash-al, dobozában, magyar nyelvü kezelésivel, rendkívül megkímélt állapotban, kb. 350 kép készült vele, az akkuja kétszer lett feltöltve.
Ára: 150.000 FT
-
törölt tag
válasz
Jester01 #4576 üzenetére
Nekem évekig mikrós netem volt, igaz nem kábelsat2000. Mikor eladták azt mondták hogy "időjárásálló". Nem volt az. Erősebben fújt a szél, vagy esett az eső akkor napokig nem volt netem...
szerk: Ha nincs ADSL lehetőséged, akkor inkább menj be a Pannon-hoz és érdeklődj a szőke tévés pipi után. Mobil netet reklámoz... több kollégám és ismerősöm használja. Megvannak elégedve vele. Nem drága, ráadásul mobil...
-
a1rl1ne
tag
Eladó P3 konfig!
CPU típusa Intel Pentium III, 500 MHz (5 x 100)
Alaplap neve Asus P2B (3 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)
Rendszermemória 192 MB (SDRAM
Videokártya GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB)
Hangkártya Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card
Lemezes meghajtó ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
Optikai meghajtó HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B (24x/10x/40x CD-RW)
Képernyő Siemens-Nixdorf MCM1503 (-K344-) (550330999
Kinek mennyit érne meg? -
Jester01
veterán
Használ valaki kábelsat2000 mikrós netet? Ha nincs adsl akkor érdemes belevágni?
-
rrobi
senior tag
Keresek S423 hűtőt!
-
ocsi19
senior tag
eladó komplett gép
-
grade
csendes tag
válasz
Clubforum2 #4566 üzenetére
Eladni? Nézted mennyi kormányt árulnak itt a prohardveren? Annak a háromnegyede Momo. Ha meg barkácsolni kell egy kormányt az már gáz, de te tudod.
-
Lacafi
tag
Hali mesterek!
Bios írásra lenne szükségem (ABIT AB9 Pro)
Volt már valakinek ilyenre szüksége? Fejér megyébe csinál ilyet valaki?
Kösz a segítséget.
-
grade
csendes tag
válasz
Clubforum2 #4548 üzenetére
Momo racinget ne vegyél.
DFP-t nem lehet kapni újat, én is kintről hozattam.
Lesz helyette váltótipus, szerintem várd meg. -
törölt tag
válasz
SzalaiG #4561 üzenetére
Szerintem bármelyik papír- írószer boltban kapsz. Az egész úgy néz ki mint két fólialap összehegesztve a két oldalánál, kettő közt meg egy papírlap ami kilóg. Használata abból áll hogy szétnyitod a fóliát, kiveszet ezt a kamu papírlapot, majd beteszed a saját dokumentációdat ( pl. egy A4-es lap ), majd egymásra simítod a két műanyag lapot. Ezek egymáshoz tapadnak, a doksi meg ott marad középen. Persze nem olyan szép mint a meleglaminált anyag, de ha ügyes vagy, akkor ha már nem kell a doksi újra felhasználhatod a tasakot. Hogy mennyibe kerül? Ezt most nem tudnám megmondani...
-
rrobi
senior tag
Eladó notebook memóriák:
2db Infineon 256MB DDRII 533 1Rx16 PC2-4600S-444-11-C0
Ára: 4000Ft2db NANYA 512MB DDRII 667 2Rx16 PC2-5300S-555-12-A2
Ára: 6000FtMindegyik hibátlan! A laptopok, amikből cserélve lettek garanciásak!
-
Clubforum2
tag
válasz
Clubforum2 #4540 üzenetére
MOMO racing is játszan,ha volna valakinek
-
törölt tag
Szerintem jó lesz rá a hűtő. Nekem hétfőn meló után, mondjuk 5 körül lenne a legjobb, de az sem gond ha holnap futunk össze. Úgyis van dolgom a városban.
Hát, tény hogy nem kapkodom el azt a listát...
Lamináló: Leitz HR12
Fűzőgép: Fellowles PB55
Szünetmentes: Centralion Blazer 600Érdekelnek a csere dolgok, a SocketA lap + proci kombó is.
-
ksanyo
tag
Notebookot keresek 70-80k árban
Nagyjából ilyennek kellene legalább lennie:
1,4GHz
256 ddr (512)
20-40 Gb HDD
DVD olvasó
usb +esetleg bt,wifi jöhet
min 1óra üzemidő akksiról
megbízható működés
szép állapot
elsősorban márkásabb pl dell, hp, toshiba érdekelVeszprém és Fehérvár környéke lenne jó
-
kjanek
tag
Eladó alkatrészek.
Asus EN8800GTS 640MB Dobozában Garival 73000Ft
P4 2,66GHZ/512/533 478 SL6PE 8000Ft/db
Kingmax DDR RAM 512MB 400MHZ bontatlan csomag új 4000Ft/db
ProMOS DDR RAM 512MB 333MHZ 3500Ft/db
Infineon DDRII SO-DIMM RAM 512MB PC2-4200S 4000Ft/db
Samsung DDRII SO-DIMM RAM 512MB PC2100S 3000Ft/db
Micron SD-RAM SO-DIMM 128MB 100MHZ 3000FT/db
Elpida SD-RAM SO-DIMM 256MB 133MHZ 5000Ft
Maxtor Diamondmax Plus9 80GB 3,5" HDD IDE133 6000Ft
Hitachi 40GB 2,5" IDE HDD 6000Ft
Hitachi 30GB 2,5" IDE HDD 5000Ft
IBM 20GB 2,5" IDE HDD 4000Ft
IBM 10GB 2,5" IDE HDD 3000Ft/db -
rrobi
senior tag
válasz
#95904256 #4533 üzenetére
Ilyen az alaplap:
Sajnos a linken nem láthatóak a két műanyag bigyusz, amibe a hűtő kapaszkodik. Neked hol, mikor lenne jó?
Szögletes zárójelben jegyzem meg, h listádat nekem kb egy éve ígéred!
Lamináló, fűzőgép esetleg érdekelhet! Szünetmentesnek mi a típusa? Cserébe vannak régi dolgaim! Pl: SocketA lap + proci!!! -
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #4532 üzenetére
Privátban megírhatnád a megoldásod a problémámra!!!
-
Clubforum2
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem adna el Logitech Driving Force Pro-t?
Köszi -
törölt tag
Na jó, majd összeszedek pár eladó dolgot...
-
Derlie
tag
Ne is privátba hanem ide írja, lehet engem is érdekelne ez-az
-
törölt tag
Hali!
Akkor majd összefutunk valahol, viszem magammal a hűtőket, majd rápróbáljuk a cuccra. Ha jó, akkor majd megegyezünk árban.
Hogy mi van a polcon? Hm... egy rakás kacat.
Nem kell valakinek szünetmentes táp? Rádiós hálókártya?
Meleg lamináló? Fűzőgép? Processzor? Alaplap? Csere is érdekel...
( merevlemez, 4-es/8-as KVM switch, videokártya, régi alaplap, ... ) -
rrobi
senior tag
válasz
#95904256 #4529 üzenetére
Szia!
Mennyire sürgős? Eléggé. Mondjuk már hétfőnél előbb nem tudok vele foglalkozni, de mihamarabb szeretném beszerezni!
A linkelt árnál olcsóbban szeretném, már csak azért is, mert tesztelni kell egy triót.
Van eladó S423-as hűtőd? Milyen mennyiért?
Milyen érdekesség van azon a polcon? Jöhet privátban is!
-
törölt tag
Hali!
Mennyire sűrgős a hűtő? Ha ráér pár hetet, akkor kerítek olcsóbban ( mondjuk 1000 alatt ).
Vagy várjunk csak... lehet hogy van a polcomon...
Egy pill.szerk.: Találtam három régi hűtőt. Lehet hogy s423-as? Még meg kell vizslatnom őket...
szerk2.: Igen, lehet hogy ezek jók a 423-asra...
szerk3.: Találtam még kettőt... kutatok tovább -
rrobi
senior tag
Sehol se nem van S423 hűtő??? Halló?!
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #4524 üzenetére
Lehet itt korrekt üzleteket kötni, de egyre kevesebb erre az esélyed! Hiába a regisztráció, nem jelent ez semmit! Nem tudom mi lenne a megoldás, de én ettől az új fórum motortól se vagyok elájulva!
Nem ismerem a Sempronok lelkivilágát, de sztem nem szerény a 47% tuning!
Az egységcsomag röhej! Mondjuk nekem gyanús volt az ár, de mégis ennyit ideadni! „Hogy száradt volna le a keze amikor ezt a keveset idecsomagolta!” Mondaná Bendegúz!
-
juliabrilke
veterán
Lassan eljutottam oda egyébként, hogy garis cuccot veszek csak (amihez természetesen van papíros gari, mert az emberi szó mostanában nem sokat ér sajnos) Most lehet, hogy megveszem 5k val kevesebbért, de ha meghal 3 hónap alatt, akkor meg nézhetek.
Nálam egyébként a tuningot lehet, hogy a gyári hűtő is visszafogja. Bár azt se tudom, hogy bír-e többet 47%-os tuningnál egy sempron. (mondjuk tök mind1, mert 2-3 hétig lesz meg)
Az "egységcsomag" mérete nem lepett egyébként meg, mert úgy hallottam, hogy 4 procira elég. Mondjuk nem egy nagy kenőcsös doboz mérete van.
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #4515 üzenetére
Az a kellemetlen, h egy olyan embertől vettem a VGA-t, akit becsületesnek hittem, mert nem mai motoros, de sajnos úgy tűnik elfelejtett! Mindig arra hivatkozik, h elfoglalt, nincs ideje. Emailre nem válaszol egy hete már. Ma megpróbálom felhívni, de ha ez se jön össze, akkor sajnos megy Igor és csapata...
Igazából nem mondom, h felesleges a paszta. Saját részre amúgy is akartam valami különlegest!
-
törölt tag
válasz
a1rl1ne #4519 üzenetére
Van egy rakás cuccom amely "felesleges". Ha nem túl sűrgős, akkor hétvégén ( vasárnap este? ) megnézem hogy mit tudok összerakni. Mondjuk a legtöbbje bontatlan cucc, de olcsóbban megkapod tőlem mint bármelyik hazai boltból. Természetesen garanciapapírokkal. Érdekel a dolog vagy ne foglalkozzak vele?
-
a1rl1ne
tag
Core 2, Amd vagy Intel komplett konfig érdekelne használtan!
Van valakinek eladósorban? -
TBC
tag
válasz
juliabrilke #4517 üzenetére
Arra tökéletes.
Péntek délutántól hétfő estig szabad vagyok(elvileg). Fehérvári vagyok, bárhol találkozhatunk. Küldtem privátban telefonszámot, ha ráérsz hívj fel... -
TBC
tag
válasz
juliabrilke #4514 üzenetére
Kérdezted.
4000 HUF -
TBC
tag
Eladók! :
Linksys 10/100 hálókártya
C-Media 4 csatornás hangkártya
Ata133 raid vezérlő
MSI X1050 PCI-e VGA kártya
Edimax ADSL Router
2db D-Link ADSL modemAmi nekem kellene:
1db 512Mb 533MHz DDR2
2db 512Mb 400MHz DDR1 -
rrobi
senior tag
Sürgősen szükségem lenne egy S423-as, az első generációs P4-re való hűtőre! Van valakinek ilyen micsodája?
Köszönöm!
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #4510 üzenetére
Nálam úgy tűnik, h nem élte meg a hűtendő eszköz a tuning hűtést...
-
kem
addikt
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #4501 üzenetére
Nincs nálam az eszköz, nem tudtam kipróbálni. Neked bejött?
-
JohnnyX
őstag
Irtam!
-
barnam_
nagyúr
Üdv!
Ha esetleg valakinek wifi kártya kellene, nekem van egy eladó USB-s. -
-
hoby36
senior tag
1 béna kérdésem van!Hol van az ALBA - ház?Végül is 1 díszhal üzletet keresek ami ott van.
Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest