Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
juliabrilke #3698 üzenetére
Monjuk attól, hogy egy táp 400W-os, még normál méretünek kell lennie. Ez nem az?
Mikor tudnánk nyélbeütni a dolgot? -
kem
addikt
P4 alaplapot keresek, 478ast.
bocs a sok hszért -
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3683 üzenetére
Mi a pontos típus? -
törölt tag
2*512/333 ill 400mhz rammokat keresek nem nekem szomszédomnak.Olcsó
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3681 üzenetére
Eladó lesz valamely USB-s pendrive?
Mondjuk a legjobb PCMCI-os hangkártya lenne! Esetleg van valakinél ilyen jószág? -
juliabrilke
veterán
Kaptam egy jó tesztet, amiben a kenőcsöket hasonlítják össze. Most azokat nézegetem.
Az usb ''hangkártyáknak meg semmi baja, most néztem még 2 fülessel. A hangfalon is ok, csak nem lehet nagyon halkan hallgatni. Nem értem miért.
Egyébként a hangkari akkora, mint egy pendrive. -
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3678 üzenetére
Nem jelentkeztél a kenőcsért!
Ha valóban nem az USB-s hangkártya a hibás, és úgy döntesz sok a kettő, akkor egy lehet érdekel! -
oregcsóka
őstag
válasz
juliabrilke #3678 üzenetére
OK, rendben. Akkor szabad a vásár uraim.
-
oregcsóka
őstag
Huh, bocsi, azthittem a lőtéri kutyának sem fog kelleni ilyen....
Na szóval, a karihoz nincs semmi, még driver CD sem. Kettő bevágás van rajta, egyébként pontosan ilyen, mint a képen: [link]
A speckók pedig itt vannak: [link]
Picit rákerestem, és 4-5 ezer forint körül mennek ezek. Azonban cserébe érdekelne megbízható vinyó (ráfizetéssel is), vagy 300W körüli tápegység.
Tekintve, hogy juliabrilke fórumtárssal folyamatban van egy üzleti ügyünk, így ő elsőbbséget élvez a karira. Emiatt elnézést kérek, de szerintem így korrekt. -
oregcsóka
őstag
SB Audigy 7.1 kari érdekel valakit?
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #3672 üzenetére
Átgondolom.. Most van 2 bika ventim, lehet, hogy egy kellene még egy vagy 2. Miért szabadíthatlak meg tőle?
Szívesen eladom ha kell. Mennyit ér meg neked?
Ugyanis ezeket még 27 euro/darab áron vettem, de tisztában vagyok vele hogy ennyiért azért nem fog kelleni. -
törölt tag
válasz
juliabrilke #3670 üzenetére
Egyébként miért kellett a venti?
Igazából már nem tudom. De szinte biztos hogy PC hűtéshez, mert halk típusok és alacsony fordulatúak ( tkp. biztos hogy nem szűrővel akartam használni ).
Van belőle három is. Érdekel?
Jah, igen. Lehet hogy ezek helyett szereltem be két 140-est az egyik gépbe ( ami persze azóta már rég átalakult ). Az nagyon mókás lett. Ugyanis 5,25''-os befogató kerettel rendelkeztek, így egy kis átalakítással ( és négy 5,25''-os hely feláldozásával ) függőlegesen építettem be őket. Hatalmas beszívó nyílással a gép elején, na és persze hatalmas légáramot képezve a gép belsejében. Tényleg durván nézett ki szemből a masina.
szerk.: Az ''átalakult'' itt egyenlő a ''kukában landolt''-tal.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Most nézem. Van Socket 754 tokozású AMD Opteron 842-es processzorom is. Azt hiszem ez kuriózum.
A processzor CPUID utasítása adja vissza ezt az infót!
Tkp. minden program Opteronnak azonosítja, holott Socket754-es. -
törölt tag
válasz
juliabrilke #3667 üzenetére
Na, megnéztem közelebbről a 12 centis papst-ot.
Típus: 4312L ( 1550 rpm, 30 dBA, 220g, 119x119mm, 12VDC, 100mA)
A Spartan annak buli aki pénzt tud rajta keresni, illetve akit érdekel.
Szerintem jó móka hogy bármiféle digitális áramkörnek felprogramozhatod. Na persze ehhez kellenek is ötletek hogy mit akarsz kipróbálni. Egyébként a PCI-os kártyák egy jó részén is FPGA-k vannak, ezek kezelik pl. a PCI busz protokollt. De láttam olyat is pl. amelyik ez játszotta a RAM->DAC szerepét. -
marsu
veterán
Sziasztok!
Eladnám a fényképezőgépemet. SONY DSC F828. Aki ismeri annak nem kell bemutatni. Adok hozzá fotós állványt, 1GB-os MemoryStick kártyát, dobozt, összes tartozékokat, CD lemezeket. Hibátlan, karcmentes állapot.
Aki esetleg nem ismeri, az itt talál tesztet, leírást a gépről: [link]
Érdeklődni priviben lehet.
Köszi! -
törölt tag
válasz
juliabrilke #3663 üzenetére
Igazából nem mondanám a cuccaimra hogy fölöslegesek ( kivéve az egyik, még bontatlan szünetmentes tápra... meg talán a szintén bontatlan rádiós hálókártyákra vagy routerre... a spirálózóra... laminálóra... jaj
). De ha alkalom adódik rá, akkor szívesen fejlesztek vagy cserélek, hogy mindig valami mást is kipróbálhassak, na persze ha érdekel is. Most épp a Spartan FPGA fejlesztőn akadt meg a szemem. Jó lenne újra elővenni, szuper kis játék...
Akkor szoktam utánanézni hogy mi van, ha valaki keres valamit. Most látom, vannak bontatlan 120-as ventilátoraim is, ráadásul jófajta ebmpapst-osak. -
törölt tag
válasz
juliabrilke #3660 üzenetére
Pár napja hogy írtam r.zoli-nak hogy felejtse el az Apogee GTX-et, de eddig még nem válaszolt. Csak az agyamra megy ez a ''raktárkészleten'' Apogee GTX. Egyébként egy időre lemondtam a C2Q-ról mert az elmúlt pár hétben annyi vackot vásároltam össze hogy már csak egy hatalmas lomtárnak tűnik a szobám. Ha meg megjön az Apogee GTX is, akkor az is legfeljebb a polcra megy porosodni, határozatlan ideig...
-
Ronin-
senior tag
Sony playstation 2 slim -et vennék, lehetőleg chippeltet, és a fejvédelem se egy hátrány
ha valakinek van eladó, írjon privit. köszi
-
törölt tag
-
dbius
veterán
S939-es unikum konfig eladó: [link]
Érdeklődni a hirdetés topicjában, vagy priviben!
Thx a figyelmet!
dbius -
Poiro7
senior tag
2,5'' TOSHIBA 40Gb HDD eladó.
MK4032GAX
2007.12.-ig Garanciális !
Ár:6000HUF -
oregcsóka
őstag
válasz
juliabrilke #3653 üzenetére
Privi ment...
-
oregcsóka
őstag
Esetleg PCI-os USB 2.0-ás vezérlőkártyája nincs valakinek eladó?
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3649 üzenetére
A hova az a Tolnai utca 28, fogadószint. A mennyit azt nem tudom, mert ezeket magamnak ''privatizáltam''!Így marha drágák!
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3646 üzenetére
Megnéztem az M zárolt dolgaimat, ezeket a pasztákat találtam:
- bontatlan Zalman CSL 850
- bontatlan Artic Cooling MX-1 [link] -
oregcsóka
őstag
Olcsó 300W-os P4 csatis tápegysége nincs valakinek felesleges?
-
juliabrilke
veterán
Már mind1....egy óra és itt vannak a hűtők.
Egyébként az se lehet rossz.
Csak egy dongom van... nincs hozzá rendes paszta. Ok...sima ezüstözött vackom van, de zalman STG1-re vadászok. (eddig sajnos kevés sikerrel) Jobb eredményt csak a Coollaboratory Liquid Pro adott, de nem akarom lebomlasztani a procimat. Veszélyes cucc. -
Reac^
őstag
válasz
juliabrilke #3641 üzenetére
Még amikor találkoztunk lehet említettem, ha nem akkor most, szóval hogy raktam ösze pár a64es konfigot és mindegyikhez freezer 64 es hűtőt kerestem itt apróba. Bár procival együtt vettem általában így olcsóbb volt, de nagyon korrekt kis hűtő. Haveromnál 37fokos szobában is korrekt hömérsékleten tartotta a 3500+osát.
A lényeg pedig lemaradt, az ára nekem idáig mindössze 2-2,5k körül volt!!! -
-
D.Orion
veterán
Hy. Hátha segít. Háziorvostól kérj beutalót az idegsebészetre, ha nem ad akkor légy vele akaratos. Ha megvan a beutaló az idegsebészetre akkor a kartonozónál majd a Joób-Fancsay Tamás-hoz kérd magad, ő idegsebész és nem csak doki, de műt is.
Ha a háziorvos nem ad sehogysem akkor van egy maszek doki, Rónai László az öreghegyen rendel, ha kell a címe akkor leírom majd. Ő is idegsebész, anyumnak a második műtétjét ők ketten csinálták. -
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3636 üzenetére
Sajnos ilyenem nem van, és nem is nagyon tudok beszerezni... -
-conrad-
addikt
A Távírdán törekedni kell a szabálytalan, bal oldalon történő parkolásra, ugyanis ott csak rendőr büntethet meg, parkolóőr nem. Rendőr meg szökőévente 1x jár arra. (laglábbis kevesebbet, mint parkolóőr)
Jah:
Még mindig van egy eladó Mitac mio a701-em, dpa, gsm, gps.
[link]
[Szerkesztve] -
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3629 üzenetére
Nekem ez a gyártó bejött: [link]
Legalábbis eddig!
[Szerkesztve] -
Heavy D
csendes tag
Hello!
Eladó AMD X2 4600+ S940 AM2 Brisbane magos proci.
Ár: 20.000- Ft
Ha esetleg valaki tud 5600+os Windsor magos procit, az szóljon...érdekelne.
Az érdeklődőket kérném privátba.
Köszönöm.
Üdv.: Dani -
Poiro7
senior tag
A falközben a murvas parkoló(volt BÁV) valóban ingyenes táblák is jelzik, ugyanis az magán terület.
-
juliabrilke
veterán
[link]
Itt is tesztelték (sajnos intel procival) De nagyon jó helyen végzett. Zalman persze megveri (még ha nem is sokkal), de ennek az ára 4200-4300Ft, a zalmannak meg egy ''kicsit'' több.
Nagy kérdés még egyébként a hely is, mert el kell ezeknek férniük egymás mellett. Csak nem user*-ben dolgozol? (ott szokta az eladó mindig a zalmant javasolni)
-
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3627 üzenetére
Sima hűtőn azt értettem, h nem extra felfogatásu, méretü dologról van szó. Nem tudom milyen árban gondolkodsz, de egy ''rokonom'' ilyet használ, bár egy procin:
Zalman CNPS9700 LED
[link]
Az is igaz, h a házának a tetejét picit ki kellett nyitni. Milyen jó is a fogtechnikus ismerős?! -
juliabrilke
veterán
A számok a cég telefonszámát akarták jelenteni, de akkor tévedtem..
Akkor melyik bolt is?
Sima hűtő (egy kivételével most is van) De nyáron nem igazán állják meg a helyüket. Sima asus crux. Olcsó volt nagyon. Ezért gondoltam valami nagyobbra. Már meg is rendeltem.
Viszont a felrakás az majd külön élvezet lesz. -
rrobi
senior tag
„A Falközben meg egyik ismerősöm nem szokott fizetni. Ott dolgozik a Távirdán, és reggel lerakja az autót, délután meg beül és hazamegy, még sosem büntették meg.”
Szerintem az ismerősöd a falközből nyíló G8 konditerem, és a turkinak (utoljára asszem' az volt) fenntartott parkolókba állhat! Mivel nem szeretnék senkit megbántani, ezért erre inkább nem is mondok semmit!
A Falközt nézik a parkolóőrök! Van köztük ismerős arc, tudják azok mi a dörgés! -
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3622 üzenetére
Igen, számtech boltban dolgozom...
A számoknak egy számtech céget kellene mondaniuk? Hogy jönnek ők ide?
Amúgy Neked nem jó valami ''sima'' AMD S939/940 hűtő? -
MoPeTeR
tag
Sziasztok!
A Falközben meg egyik ismerősöm nem szokott fizetni. Ott dolgozik a Távirdán, és reggel lerakja az autót, délután meg beül és hazamegy, még sosem büntették meg.
Remélem ezt most nem olvassa egy parkolóőr sem.
De tény, hogy elég nehéz parkoló helyet találni arrafelé, a Plázánál meg szinte mindig van.
Jah én is az útvonalterv.hu-t linkeltemPesten még a BKV-t is tudja
Üdv,
MoPeTeR -
juliabrilke
veterán
-
rrobi
senior tag
Szia!
Igen, itt a friss lista:
DESKTOP 3.5''
Maxtor 80GB/8MB PATA 7500Ft
Maxtor 100GB/8MB PATA 8000Ft
Maxtor 120GB/8MB PATA 8500Ft
Maxtor 160GB/8MB PATA 9500Ft
Maxtor 200GB/8MB PATA 10500Ft
Maxtor 250GB/8MB PATA 11500Ft
Maxtor 80GB/8MB SATA 7500Ft
Maxtor 160GB/8MB SATA 9500Ft
Maxtor 160GB/16MB SATA 9500Ft
Maxtor 200GB/8MB SATA 10500Ft
Maxtor 250GB/8MB SATA 11500Ft
Maxtor 300GB/16MB SATA 12500Ft
Seagate 80GB/2MB PATA 7500Ft
Seagate 160GB/8MB PATA 9500Ft
Seagate 80GB/2MB SATA 7500Ft
Seagate 120GB/8MB SATA 8500Ft
Seagate 250GB/8MB SATA 11500Ft
Seagate 320GB/16MB SATA 12900Ft
WesternDigital 160GB/8MB PATA 9500Ft
WesternDigital 250GB/8MB PATA 11500Ft
WesternDigital 80GB/8MB SATA 7500Ft
WesternDigital 250GB/8MB SATA 11500Ft
Samsung 80GB/2MB PATA 7500Ft
Samsung 250GB/8MB PATA 11500Ft
Samsung 80GB/2MB SATA 7500Ft
Samsung 120GB/8MB SATA 8500Ft
Samsung 250GB/8MB SATA 11500Ft
NOTEBOOK 2,5''
Samsung 40GB/8MB PATA 8500Ft
Samsung 100GB/8MB PATA 11500Ft
Hitachi 100GB/8MB PATA 11500Ft
A merevlemezek bontatlan csomagolásban vannak!
Garancia 2hónap, de kiterjeszthető egy évre! -
rrobi
senior tag
válasz
juliabrilke #3598 üzenetére
Ezt a vezetőfolyadékot a Palotai úton, az EC Bázisban is megnézted? Szerintem nagyon korrektek, és ha nincs valami beszerzik elég rövid idő alatt! Hja, és az áruk sem vészes!
A másik kérdésedre a válasz: valami olyasmi!De ez ugye nem kizáró tényező?
-
nortol
senior tag
válasz
juliabrilke #3613 üzenetére
''Akkor csak mi nem fizettünk érte...''
hogy sikerült meg crackelni a parkolót?
nekem is kéne a törés, hogy én se fizessek a fizetős helyekért -
a1rl1ne
tag
Clatronic CDP-537 Mp3-as Dicman eladó!
Keveset használt kitűnő állapotú.
CD-R,CD-RW-t lejátszik,rázkódás védelem,stb.
2db AA-s elemmel működik.
Ár: 4900Ft -
ptesza
senior tag
Szia Rrobi.
Vannak winyók?
Üdv P. -
oregcsóka
őstag
DVD írót vennék, PIO-t vagy ASUST, nem kell, hogy a legujabb típus legyen, csak megbízhatóan működjön. Kettő darab kellene. Esetleg bartellben.
-
bim
veterán
válasz
juliabrilke #3609 üzenetére
fizetős.
-
doc
nagyúr
válasz
juliabrilke #3609 üzenetére
köszi mindenkinek, így már tuti odatalálok
-
MoPeTeR
tag
doc: Szálloda volt, most már valami más. Sokminden
juliabrilke: Mostanában nem jártam arra autóval, de régebben nem volt ingyenes.
Üdv,
MoPeTeR -
MoPeTeR
tag
Hali!
Nem teljesen világos, hogy autóval, vagy a Plázától gyalog akarsz eljutni a Távirdára, de leírom mindkettőt.
Autóval: Ha a 8-ason jössz, és bejössz a városba. Nem kell bejönni a Plázáig, hanem előtte annál a kereszteződésnél, ahol a Shell kút van, elkanyarodsz balra, majd a második lámpás kereszteződésnél jobbra. Ott pedig az első lámpás kereszteződésnél balra. Majd a következő kereszteződésnél jobbra. Ott a jobb oldali utca a Távirda. A parkolás talán teljes hosszon fizetős, de az utca közepe táján van jobbra egy kis ''utca'' a Falköz, ahol lehet ingyen parkolni.
Gyalog: A Pláza tetején lehet ingyen parkolni. A pláza főbejáratán kilépve balra irányban indul a macskaköves sétalóutca azon elmész a felállított színpadig, elmész mellette az Országalmáig, majd a ''Romkert'' (hivatalos nevén Nemzeti emlékhely) mellett végigmész a lámpás kereszteződésig. Át a zebrán (csak ha zöld van), majd a jobbra lévő épület után jobbra fordulsz, és már a Távirdán is vagy.
(de ajánlom figyelmedbe a [link] oldalt, gyalog autóval egyaránt)
Üdv,
MoPeTeR -
doc
nagyúr
válasz
#95904256 #3605 üzenetére
ez jó hír, akkor a plázánál hagyom az autót
és onnan merrefelé van a Távirda utca?
nagyjából ismerős vagyok a környéken (elég sokat jártam arrafelé) csak neveket nem tudok
azt pl. tudom hogy hol van a Skála áruház (ha még úgy hívják egyáltalán), vagy az az ásatás-féleség, stb... -
doc
nagyúr
fehérváriak, légyszi segítsetek kicsit!
a Távirda utcába kellene holnap eljutnom (a szerepjáték bolt érdekelne konkrétan)
a plázától (ez van a buszpu. mellett, ugye?) hogy jutok el oda?
illetve parkolni tudok ott a környéken ingyen? -
MoPeTeR
tag
válasz
juliabrilke #3601 üzenetére
Hali!
Jah, vízkeringetőnek
Nem, igazából hangszer lenne belőle
Üdv, MoPeTeR
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest