Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
Sziasztok!
A napokban sajnos egy szerencsétlen mozdulattal összetörtem a ~5 éves Xiaomi Mi A2 Lite telefonom képernyőjét. Van itt esetleg valaki, aki telefonjavításokkal foglalkozik és ki tudná nekem cserélni, vagy tudtok esetleg ajánlani valakit erre? A telefon bár elég régi, meg vagyok vele elégedve, az én felhasználásomra továbbra is megfelel, és még éppen nem elég tepsi a mérete, amihez nagyjából tudtam alkalmazkodni. Először arra gondoltam, hogy újat veszek, de sajnos ahogy láttam/mondták manapság csak ennél nagyobb telefonok vannak a kínálatban, és nekem igazából már ez is a komfortzónám határán van. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit, de az érintésvezérlése egyébként tökéletesen működik továbbra is mindenhol, még a kijelző "'pókhálós" részein is, csak ott nyilván olvashatatlan a kép.
-
tboj
tag
Persze, amit tudok, azt mindig meg is csinálom magamnak. A 10 éves laptopomban is magam cserélgettem eddig amit kellett, illetve atomjaira is szoktam szedni, ha újra kell pasztázni. Erről is néztem videót mielőtt kérdeztem, onnan is jött, hogy milyen egyszerű is ez. Persze akkor, ha valaki jártas a forrasztásban és van hozzá eszköze. Nekem viszont nincs és életemben nem is csináltam ilyet, emiatt pedig venni sem szeretnék hozzá eszközt, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy belátható időn belül bármikor is szükségem lenne rá, minthogy eddig sem volt. Gondoltam csak találok valakit, aki ilyenekkel is foglalkozik, de ezek szerint nem ilyen egyszerű ez errefelé :)
-
tboj
tag
-
tboj
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan helyet ajánlani, ahol tudnának kapcsolókat cserélni a Logitech G203-as egeremben? Nincs már rajta garancia. A görgővel már csak görgetni lehet, klikkelést nem érzékeli vele, a bal gombja pedig már zavaróan sokat duplaklikkel. Az sem lenne baj, ha ez mondjuk az egér árának max. feléből kihozható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest