Hirdetés
Aktív témák
-
kisati007
csendes tag
Uraim!
Kics segítségre lenne szükségem. Van itthon néhány gép össze kötve (Cat5, switch,).
De! Párom kapott egy laptopot, kőne arra is delej, de nagyon nem akarok kábelezni a lakás tulsó végébe.
Keresem a LEG költséghatékonyabb megoldást! (gépállat ismeri a 802.11b/g-t)
Köszönet! -
kisati007
csendes tag
Buta vagyok, tehát butaságot kérdezek: a mezei usb-s kütyüvel usb-n keresztül nem lehet megosztani? Valóban a kábel a legolcsóbb, de olan hülyén néz ki az ágyban egy cat5, nameg ha a legkissebb szokása szerint érkezik, akkor lapitopi szervízbe...
Más:
Hirtelen utána számoltam, Mi kb.: 8-10000Ft.-ból eszünk. Öten vagyunk, szeretjük a húst is. Kis munkával, meg odafigyeléssel megoldható.(Najó! A srácok szombatonkémt mamáznak ) -
kisati007
csendes tag
válasz macilaci78 #16508 üzenetére
Igazad van. de: nem vagyok Baktói. Öt évente egyszer járok arra. Nem láttam az utca elején a táblát. De már tudom, megtanultam. (hogy nem megyek baktóba )
-
kisati007
csendes tag
válasz macilaci78 #16534 üzenetére
Micsoda lavina lett ebből a "baktózásból"!
Egyébként meg ne vezessen senki ebben a városban rutinból, mert érhetik meglepetések.
Reggel a SztHáromság utcai körforgalomban(belül, benne, ottan bent) majdnem nekemjött egy nőnemű, nem világos hajú humanoid.
Karambol a körforgalomban. Magyar abszurd horrorvígjáték. -
-
kisati007
csendes tag
Eltünt a konyhából az edényfogóksztyű. Nem látta valaki?
-
kisati007
csendes tag
-
kisati007
csendes tag
Aktívak legyetek nekem a hétvégén, hogy legyen mit olvasnom kedden.
-
kisati007
csendes tag
Rhino! Van 1GB-s MikroSD-d?
-
kisati007
csendes tag
-
kisati007
csendes tag
Uraim! Középső gyereknek(15) bicaj kéne. Ötleteket kérek szépen, hol vásároljak. Tesco, Cora, Practiker, OBI, Baumax (stb) kizárva.
Nos? -
kisati007
csendes tag
Rhino: Szexért pénz-csak ha kapom.(15 év mulva majd rá jössz!)
Bölcsődal: Valahol a József A. sgt.-n valahol. Nem 20k, hanem 40k, de legalább egy full felszerelt Csepel.
Azért hogy telik az idő....! A kölkecs 15 éves, ez az első bringája; Én asszem5, v. 6 éves voltam. Elvittem most, megnéztük, hogy megy el a suliig; Nekem a kutya nem mutatott meg semit. "Vigyázz magadra, ha elüt az autó, megverlek...."stb.
Öreg vagyok ! Jajj, jajj!!!! -
kisati007
csendes tag
Jajj!
Köszönöm Mindenkiek, aki segített!
(mondom, hogy öregszem.) -
kisati007
csendes tag
Első PC-m (30 évesen) PI 100, ha jól emléxem32MB EDO-val 1GB HDD-vel 15" monitorral 50k-ért. Valami horror volt +32MB EDO. Második: 200mmx+intel lap. Eddig ezt szerettem a legjobban. 40GB-s vinyót zokszó nélkül, procin passzív borda, halk volt, vettünk bele CD-írót(20k+40-es vinyó 20k ). Bármit elviselt. Rég volt. Egy ideje már nem kocogok a korral. Opera, InDesign 2.0, (Quark) elfut öreg konfigon is. Játék meg mahjjong+CS+MOHAA. De már időm (meg kedvem) sincs igazán.
Ja! Testközelben először: HT1080Z!!! -
kisati007
csendes tag
válasz CSorBA #24009 üzenetére
Asszonnak évek óta mondogataom:"Drága! 3-4 helyre , ami fontos, mert az Ördögnek(Eördögh-nek?) folyton csípás szeme. 2008.12.23.-ig nem hallgatott rám. Azóta igen:pen+CD+DVD+vinyó+data+rapid. Nagyon utált egy tanulmányt újra írni.(papíron sem volt meg)
Halkan megjegyzem: nem ez volt az első adatvesztés. De ez volt az, amit nem lehetett pótolni.
conclusion: ha fontos, akkor sok helyre. Ma már ez nem lehet gond.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest