- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz WindyJoe #41289 üzenetére
Akkor megosztom itt a tapasztalataimat a legfosabb de eddig legjobb LED-es izzóról, amit próbáltam. Praktikerben (vagy OBI? Ami a Rókusi tescohoz közel van) vettem 5 db LandLite 2 W-os LED-es !!MELEG FEHÉR!! színű E14-es és E27-es izzókat 990 huf/db áron.
A fénye ~25W-os rendes pilácsnak felel meg, a fény színe teljesen azonos a rendes régi típusú izzókkal. Az 5-ből 2 hónapon belül tönkrement 3 Egy még bírja szüleimnél, ők a lépcsőfeljáróban használják, ahol elég sokat van kapcsolgatva. Egy meg nálam van a fürdőszobában, ahol szintén minden nap vagy 20x van kapcsolgatva, és esze ágában sincs tönkremenni.
Az elromlás annyira nem téma, mert elvileg 2 év gari van rá, tehát majd ha lesz időm, visszaviszem és kicseréltetem őket, viszont a fentiekből azt tudom levonni, hogy azon a helyen elég gyorsan tönkrement, ahol egyszerre SOKÁIG kellett működnie. Ahol csak pár percig működik, és utána van ideje lehülni az elektronikának vagy isten tudja minek, ami benne van, ott semmi probléma nincs. Illetve amik tönkrementek, azok mind E27-esek voltak, és már csak az E14-esek működnek.
Valakinek egyéb tapasztalata? 1 hónapon belül költözöm másik lakásba, és az összes világítást LED-esre tervezem. Van jobb alternatíva?
Ja még valami: annyit észrevettem, mintha picit vibrálna a fényük! Picit zavaró eleinte, de megszokható. Régi CRT-k 60 hz-s vibrálásához képest ez olyan, mintha 2x gyorsabban vibrálna.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest