Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Ma reggel ímélben érdeklődtem egy használt autó iránt. (Aki nézegeti az autós totyikokat, az tudja, hogy épp most vagyunk autóvásárlásban...
)
Szóval a hirdető megadta a telefonszámát és az ímélcímét. Írtam neki egy rövid levelet, hogy érdekel az autó, hitelátvállalással mennyi a törlesztő részlet. Visszaírta, hogy 50-53ezer. Hú, gondoltam, ez elég sok, ezért gyorsan írtam még egy levélkét, hogy és ez mennyi futamidővel érvényes?
Erre azt a választ kaptam, hogy ha tényleg érdekelne az autó, akkor már rég telefonáltam volna, és nem fog szaros (idézet tőle) leveleket irogatni. No és az autó mindenkinek eladó, kivéve engem.
És legközelebb vegyek házat is ímélben. 
Szóval nem értem. Lehet, hogy én vagyok a lüke, de nekem az ímél sokkal hitelesebb, mint a telefon. Hiszen nyoma marad. És kényelmesebb is, mivel írásban precizebben, pontosabban fogalmaz az ember. Nem beszélve arról, hogy olcsóbb is, hiszen a net úgy is megy... (Persze ez most mellékes szempont a konkrét esetben, máskor viszont ez is latba esik.)
A kérdés csak az, hogy a magyar társadalom vajon mennyire fogadja el az ímélt, mint kommunikációs eszközt/csatornát. És vajon az általam tapasztalt jelenség általános? Mert akkor sokkal rosszabb a helyzet, mint az gondoltam. Magyarországon, a XXI. században...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
És legközelebb vegyek házat is ímélben.