- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Ha ez habszappan adagoló akkor nálam a glicerines szappan ami eldugította, minden mással működött márkától függetlenül. Ha egyáltalán nem jön belőle lehet géphiba is vagy nehezen akar beindulni fejreállítás segíthet. Itt a dettol váltotta a sorra tönkremenő habadagolókat, itt nem csöpög
-
fradi81
veterán
Csak olyan embernek érdemes elektromos habadagolót venni aki meg tudja szerelni mert mind elromlik elég hamar nagyon úgy néz ki.
-
fradi81
veterán
Vettem egy dettol adagolót, ez mennyire szereti a felhígított szappant? Azt gondolnám kevésbé érzékeny ilyen szempontból mint a habos gépek.
-
fradi81
veterán
Azt nem tudom milyen habadagolót kéne venni, mivel tele a youtube meghibásodott gépekkel, szerintem ilyen az összes. Vagy van kivétel? Arra gondoltam majd a lidl-be kéne venni ha lesz, arra legalább van 3 év gari.
-
fradi81
veterán
Ja igen a kézi adagoló szorulásának javítására találtam egy kommentet a videó alatt, a zsír nem ért semmit, a deformálódott szélesebb részeket kell valamilyen eszközzel visszavékonyítani, és megszűnik a szorulás. Az elsőt egy szikével kaszaboltam meg, a következőt egy finomabb reszelővel fogom majd.
-
fradi81
veterán
Ilyen szappan Az arány változó. Mondjuk itt nem cél hogy kemény habot adjon, csak olcsón sokáig üzemeljen
-
fradi81
veterán
A blitzwolf megvan 4 hónapja eddig szuper, elemet sem kell sűrűn tölteni. Szappanból a 'mild 5000ml antibakteriális' bevált hozzá. Ez a kézi habadagoló viszont nem tökéletes, lenyomás után nem jön fel, kézzel kell visszahúzni, mindkettő ilyen lett max. 1 hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest