Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion #36251 üzenetére
Imadom, mikor valaki jon, hogy amit el akarok adni neki, azt latta ebayen, fele ennyibe kerult. Azt, hogy az licitalos es meg 5 nap van hatra rajta, azt mar nem sikerult elolvasni. Aztan meg megprobal alkudni, mikor az ebayrol rendelt szaromat az ebayes szamlat mutatva gyari csomagolasban eredeti aron akarom neki eladni, mert en tuti nagy tetelben rendelem es olcsobb, adjam olcsobban.
Egy nyomorult darabot rendeltem, ott volt a szamlan is, amit mutattam telefonon, hogy egy darab szerepel rajta, vidd a fenebe a hivatalos ar alatt 50 forinttal, csak tunj a szemem elol...
Ezek a "láttam ebayen/webshopban/randomhirdetooldalon olcsobban" emberek megolnek. Aztan persze ha elmagyarazom nekik, hogy ha valami olcso, akkor annak ára van.. Persze o okosabb probal lenni, de ebayrol rendelni bonyolult, talal valakit aki lerendeli tetszoleges helyrol, majd mikor szembesul vele, hogy nicsak, ez froccsentett szutyok, koze nincs a precíz termékhez, amit ő szeretett volna két fogpiszkálóért megvenni, akkor anyázik. Indokolatlanul, ebaynek, boltosnak, a vilagnak, mert ot atb@sztak.
Kerlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ - 144Hz 7435HS 32GB 1TB RTX 4070 Premium Care - üzletből, részletre is
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 4G (8/256 GB) fekete
- TP-Link Deco S7 AC1900 (3-Pack) Router
- Új! Apple iPhone 15 128GB minden szín 261 000Ft (MAGYAR NYELVŰ)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy Z Flip 6 és Z Fold 6 - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest