Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pttypang

veterán

válasz ViZion #36251 üzenetére

Imadom, mikor valaki jon, hogy amit el akarok adni neki, azt latta ebayen, fele ennyibe kerult. Azt, hogy az licitalos es meg 5 nap van hatra rajta, azt mar nem sikerult elolvasni. Aztan meg megprobal alkudni, mikor az ebayrol rendelt szaromat az ebayes szamlat mutatva gyari csomagolasban eredeti aron akarom neki eladni, mert en tuti nagy tetelben rendelem es olcsobb, adjam olcsobban.

Egy nyomorult darabot rendeltem, ott volt a szamlan is, amit mutattam telefonon, hogy egy darab szerepel rajta, vidd a fenebe a hivatalos ar alatt 50 forinttal, csak tunj a szemem elol...

Ezek a "láttam ebayen/webshopban/randomhirdetooldalon olcsobban" emberek megolnek. Aztan persze ha elmagyarazom nekik, hogy ha valami olcso, akkor annak ára van.. Persze o okosabb probal lenni, de ebayrol rendelni bonyolult, talal valakit aki lerendeli tetszoleges helyrol, majd mikor szembesul vele, hogy nicsak, ez froccsentett szutyok, koze nincs a precíz termékhez, amit ő szeretett volna két fogpiszkálóért megvenni, akkor anyázik. Indokolatlanul, ebaynek, boltosnak, a vilagnak, mert ot atb@sztak.

Kerlek. :N

Új hozzászólás Aktív témák