Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Ez csak a standard DVD verzió volt. A rendezői változat úgy szól, hogy a user már tegnap beszélt a legbénább supportosunkkal, aki standard Notes tűzoltást végzett. Ma reggel viszont őkelme megint telefonált, hogy rossz a gép, és most már nem csak Notes alatt - csak peche volt olyan szempontból, hogy mivel nálunk akkor pont minden vonal foglalt volt, másik site válaszolt neki. Az ottani kolléga nyitott nekünk egy hibajegyet, amibe már csak annyi szerepelt, hogy ASAP Windows reinstall. Csapvez rámsózta a dolgot, én meg mentem nyomozni.

De amennyire buci fejjel nézett rám, hogy három hétig semmi baja se volt, miért pont most romlott el, én pontosan ugyanolyan buci fejjel néztem vissza rá, hogy mit nem lehet ezen érteni és miért nem szólt, hogy lyukas volt a mancsa. Most nem szívóznék egy a halál szélén lévő merevlemezzel, hogy lementsem az anyagait meg az email archívumát...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi