Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Hi!
Ha xar lett volna, akkor semmi gondom, meg ha megmondja, hogy moddolta.
Elég rég vagyok a pályán és nagyon nem szeretem azt, ha hülyének néznek. Teljesen mindegy, hogy a pult mely oldalán állok épp.Naponta egyre több hülyéneknézős userral futunk össze, akik tökéletesen jogtalanul püfölik az asztalt, holott Miskolc szűk vonzáskörzetében egy kezének fele ujjszámán megszámolhatná, hány bolt áll a garis ügyintézéshez pozitív értelemben így, vagy ettől pozitívabban, vagy hány kisker az, aki szinte mindent másnapra ne-adj Isten 2, max 3 nap alatt be tud szerezni ÉS nem főváros közeli. Hány kisker szervize tud elvállalni akár forrasztásos, most már akár BGA forrasztós periféria javításokat emberi díjazásokkal?
Nem önfényezés, de várom a felsorolásokat Miskolc környékén. C-Prax nem ér
Sokszor jönnek CPU beejtett hajlott LGA775-os vagy i5-ös lappal, vagy fordítva berakott égett rammal, vagy Merkury táppal pirított vinyóval és nem értik, hogy ők baxták el...
Nem fogadják el, hogy nálunk nem véletlen díjtalan a gépek összeszerelése, vagy alkatrészek beépítése, mert tudjuk, hogy ezekhez szakértelem szükséges. És itt ne jöjjenek nekem pattogni ECDL-el, meg "informatikus vagyok" szöveggel, mert szakértelmet sok ezer gép és sok ezer szervizóra után lehet megszerezni és ezt folyamatosan szinten kell tartani és fejleszteni.Ui.: HD502HJ van a B2B-ben másnapra, de biztos kell az neked?
Oké, hogy gyors, de Samsungból csak annyi jön vissza, mint a többi márkából összesen. Kinél rendelted? Istvánnál, vagy Andrisnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows Insider Program
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Oké, hogy gyors, de Samsungból csak annyi jön vissza, mint a többi márkából összesen. Kinél rendelted? Istvánnál, vagy Andrisnál?