Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #19914 üzenetére
burzsulyosztalytarsam Cyrix 6x86-osan mikor meglattam a WC4-et majdnem elsirtam magam, jo joy-al iszonyat elmeny volt vele jatszani, meg az vesa lokolbaszos 2mb-os S3-as cuccal gyonyoru volt.. ha jol emlekszem 6db cd volt, ebbol kb 5 a video, a maradek meg a texturak,stb.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
MR_Joe #19910 üzenetére
A pontos típusára nem emlékszem, de az első PC-met Trident 512kb-os kártyával vettük. A Doom 2 is szaggatott, vissza kellett venni alacsony felbontásra a játékot
De legalább a Warcraft 1 és a Civilization 2 ment rendesen. Pár nyarat / telet elvoltam ezekkel a játékokkal.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
MR_Joe #19757 üzenetére
Hogy tudják ilyen jól "beállítani", hogy gari idő után menjenek tönkre a dolgok...?
Nekem anno a Samsung monitorom szerencsére 1 hónappal gari lejárta előtt romlott el a tápkábelnél egy bemeneti alkatrész, javították.
Másodjára múlt éven romlott el (inverter és táphiba) jóval túl a gari időn, de egy kedves fórumtárs megjavította egy kallódó Athlon64 2800+ prociért -
Pulse89
csendes tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MR_Joe #18936 üzenetére
Nekem még nincs gyermekem, de párszor már elgondolkodtam a nevelésen a gyermekkori tapasztalataim alapján, mind a magam, mind a gyermek szemszögéből. Hogy bocsássam útjára a gyermekem a nagyvilágba? Legyen egyenes, becsületes ember, akihez kétség sem férhet? Vagy legyen dörzsölt gazember, aki mindig eléri, amit akar, bármi is az ára? A lelkiismeretemnek az előbbi lenne a jobb, de a mai világban az utóbbinak áll a zászló. Fosszam meg a gazemberség adta lehetőségektől, csak hogy nekem jobb legyen?
Ilyen és ehhez hasonló dilemmák lebegnek jéghegyekként a realista szülő szemei előtt. Engem arra neveltek, hogy bízzak az emberek jóságában, és ez a naivitás rengeteg anyagi és érzelmi kárt okozott az elmúlt évek során. Régebben próbáltam gazember lenni, de nem ment. Egyszerűen ütközik az alap neveltetésemmel...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MR_Joe #18932 üzenetére
A probléma az ,hogy hogyan véded meg ettől a gyermeked, mikor beszabadul az ezen csámcsogó közösségbe. Az állandó kirekesztettségről nem is beszélve, amit az okoz, hogy kívülálló lesz a radikálisan eltérő érdeklődési kör miatt. A gyerekek közösségben gonoszabbak, mint a felnőttek, mert még nincsenek tisztában tetteik következményeivel, nem fogják vissza magukat.
Tisztelet a kivételnek, akiket a szüleik neveltek, ahelyett, hogy a trubadúrdoboz elé rakták....
-
szumo
senior tag
válasz
MR_Joe #18852 üzenetére
Nem akarok én még nagyobb hisztit csapni, mint amekkora a lelkünk bugyraiban már amúgy is van, de minap beszélgettük kollégámmal, hogy meg kellene nézni, mik voltak pár évre visszamenőleg a statisztikák ilyen tájt.
Meg csak amúgy is. Gyorsba bedobáltuk egy excel-be a forgalmazási adatokat mint egy hét évre visszamenőleg, és azt kellett látnunk, hogy olyan a vonalgrafikon, mint egy fűrész, amin a fogak egyre kisebbek, egyre életlenebbek.
Mivel meló csak módjával van, egész jól elszórakoztattuk magunkat az árbevétel az áfa és az adóterhek grafikonjaival.
Mikre nem vetemedik az ember, ha van ideje. -
lipike008
csendes tag
válasz
MR_Joe #17512 üzenetére
Kívülállóként: A szekrényem tetején volt régesrég egy hangfal, amit egy kedves barátom szeretett volna közelebbről megvizsgálni. Mivel mindketten erősen "belülről lettünk fertőtlenítve", nem gondoltam, hogy baj jelenthet a hangfalon pihenő alaplap. De jelentett. Az arcom szép szántásos lett miután rám esett a lap, éljenek a tüskék. Szexi voltam.
-
adax01
tag
válasz
MR_Joe #17473 üzenetére
Ezt a marhát én csak fsp vagy fsp beles tápot használok miféle noname tápot raktak bele?
Hát az az illető még a vérpistike rangot sem érdemli ki nálam.
Engem is nyuvasztgatnak néha a vérpistikék egyik minden áron azt akarja hogy egy 400W-s Delta szervertápot alakítsam át vagy pakoljam át normál táp belsőbe.
A másik meg mindenáron egy ősrégi játékot akar hogy menjen win7 alatt ami annál a játéknál lehetetlenség, erre ő meg hogy akkor hogy van az hogy a Klingon academy meg megy pedig az 2001 es játék hogy látta hogy megy nálam a nagy gépen win7 alatt.
Én meg mondom neki hogy mert felújította valamelyik rajongó akárcsak a next generation akademyt mert azt is látta nálam menni gépen.
Én ezekkel szoktam kipróbálni a videokártyákat a tesztek után ha fut rajtuk akadás és fagyás mentesen akkor rendben a kártya mert igénybe veszi nemcsak a kártyát de a gépet is. -
Darth_Revan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest