Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
Én egy jó biztosítást ajánlanék, ami kifizeti elemi kár esetén is amit illik kifizetni.
Más: Tegnap jött egy gép, aminek az a tünete hogy nem indul

Ez még nem is lenne furcsa a mai világban, de mint kiderült, a tulaj elmondása alapján, a hétvégén kezdődött a probléma, amikor nem ment a skype szerver, és ő próbált bejelentkezni. A tulaj utolsó emléke, hogy vagy 30 skype fut, de egy sem indul el, majd újraindított, és az operációs rendszer sem indult többet. Hozta a felesége laptopját is, amin nem ment a wi-fi. Kemény javítás árán megnyomtam a wi-fi bekapcsoló gombot, majd jó is lett a laptop.
-
FehérHolló
veterán
Hálózati tranziensek (amik egyébként tönkretehetik az érzékenyebb eszközöket) ellen kiváló.
20-30 éves házba villámvédelmi eszközként harmatos.szumo: Induktív csatolással úgy is tönkrevághatja a gépet, hogy az épp ki van húzva a konnektorból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hála az egész házon/lakás körbevezetett UTP kábeleknek, telefonnak, ilyesmiknek. -
Mercutio_
félisten
-
Vangelis
félisten
Én is próbáltam anno közölni a vevőkkel... de mégis megvették a laptopokat monitorokat a xxx-ben, nem pedig nálam a számtech boltban, mert én sokkal drágábban tudtam csak beszerezni a laptopokat ... mert nekem nem tudtam raklappal eladni, így kicsit drágább voltam. Megvették a xxx-ben inkább.
Hát valljuk be... ha olcsóbb volt... miért vették volna nálam, gari meg szinte mindegyikre futáros már.Nekem 2008 hoz képet 60% volt 2009 ben a visszaesés forgalomban. Be is csődöltem!
Elbuktam mindent... most semmim nincs,.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem probléma a másik procitok, és a ddr2 sem
aztán házibarkács megoldásban beleépítettünk pár végálláskapcsolót. Keményebben járt de nem ment tönkre

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)