- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Megkérdezem tőletek, biztos tudjátok a választ én már nem emlékszem rá. Dobozos DVD írókhoz (pl samsunghoz) kapott Nero szoftver használható valamire? Könyvtárba kellene csak néha archíválni pár dolgot, tehát, ha nem 30 napos verzió és írni is lehet vele, akkor tökéletesen megfelel.
Tudom már nem vagyok kiskeres, csak voltam, de amit a mi bezárásunk után a helyi egyetlen bolt művel azt megosztom veletek, ha nem bánjátok. A könyvtárhoz most hoztak 2 gépet, darabjáért kb 60-al többet fizettünk, mint a PCX ár... mindkét gépben E5200, Bios-ban manuálisan belőve mindkettőre 9*200-as órajel, memóriák 1:1-ben 400-on. Kértem, hogy ha már nem értenek hozzá, akkor legalább normális tápot rakjanak bele, hogy azzal ne legyen gond, kérem szépen kaptunk 420-as LC Power szutykot Corsair CX400 áron. Gépekhez persze Nero vagy ilyesmi nem volt, viszont kellene, ezért kérdezem, hogy vegyünk 12k-ért Nero8-at, vagy 7-ért írót amihez adnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged