Hirdetés
- OLED TV topic
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Megkérdezem tőletek, biztos tudjátok a választ én már nem emlékszem rá. Dobozos DVD írókhoz (pl samsunghoz) kapott Nero szoftver használható valamire? Könyvtárba kellene csak néha archíválni pár dolgot, tehát, ha nem 30 napos verzió és írni is lehet vele, akkor tökéletesen megfelel.
Tudom már nem vagyok kiskeres, csak voltam, de amit a mi bezárásunk után a helyi egyetlen bolt művel azt megosztom veletek, ha nem bánjátok. A könyvtárhoz most hoztak 2 gépet, darabjáért kb 60-al többet fizettünk, mint a PCX ár... mindkét gépben E5200, Bios-ban manuálisan belőve mindkettőre 9*200-as órajel, memóriák 1:1-ben 400-on. Kértem, hogy ha már nem értenek hozzá, akkor legalább normális tápot rakjanak bele, hogy azzal ne legyen gond, kérem szépen kaptunk 420-as LC Power szutykot Corsair CX400 áron. Gépekhez persze Nero vagy ilyesmi nem volt, viszont kellene, ezért kérdezem, hogy vegyünk 12k-ért Nero8-at, vagy 7-ért írót amihez adnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Brave
- EA Sports WRC '23
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Politika
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest