- Házi hangfal építés
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Ocean
tag
Üdv!
Hát majd 2 éve ül ez a topik, de én azért elmondom a mondandóm, mert nekem most aktuális.
Szóval több mint 6 hónapig laktunk hárman egy albiban, szépen megmértük a fogyasztásunkat, ami 100-120 kW volt egy hónapban, beállíttattuk 110-re és ezt fizettük.
Használtunk 2 PC-t és egy laptopot. Az egyik PC egész nap ment, a másik illetve a laptop csak esténként pár órát.
Pár hónapja elköltözött a munkatársam, és ketten maradtunk a párommal. Elvileg kevesebb áramot fogyasztunk, eggyel kevesebb gép, szoba, stb, minden.
Igen ám, de lecseréltem a PC-m egy 2 magos Intelre.
Majd kíváncsi voltam mennyi így a fogyasztás. Hát majd az agyam dobtam el. 1 hét alatt fogyasztunk 50-60 kW áramot. Semmi másra nem tudom fogni, minden egyéb eszközünk ugyanaz.
Hát ennyit a fogyasztásról, most azon gondolkodom mennyire állíttassam az általányt, hogy évvégére valamit behozzunk az elmaradásból...
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest