- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Projektor topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power #665 üzenetére
Valahogy én is ezt mondom. 4 hónapja van meg és már 2szer cseréltem benne betétet.
Musszka: Veled egyidős vagyok és ne hidd hogy olyan izgi heti 2szer borotválkozni
. Az elején még ok, új dolog de utána már nem. Nekem ha így marad az se zavar mert olyan jó fél-1 centisre nő. Borostának jó, bár a szám 2 sarka mellett nem ér össze.
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
törölt tag
válasz
AMD Power #475 üzenetére
reszvetem
nekem jo par evvel ezelott volt hasonlo gondom
egy nyilvanos strandon egy tonal furodtunk, a csaladnak semmi baja, nekem meg az allamon es alatta a nyakamon jottek ilyen gennyes izek
nem mentem dolgozni meg emberek koze masfel hetig
basszus 2 het utan olyan szar volt borotvalkozni...
27 vagyok, de meg csak most kezd erosodni a szorzetem...
pedig ugy szeretnek mar korszakit -
-
AMD Power
titán
-
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power #428 üzenetére
konkrétan ilyen
de amit linkeltél, azok közül is a bőrradirok szerintem jók, a többi szerintem többet árt mint használ - tapasztalat -
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power #426 üzenetére
aha nekem "csak" a homlokomon szokott lenni pár, de jelentősen jobb. amúgy 100 ml-es és 1200 huf-ba kerül kb. végülis annyi a lényege, hogy a cucc vízzel érintkezve hőt fejt ki ( tehát ha a vizes arcodra rákened és dörzsölöd egy kicsit akkor érezni lehet hogy meleg lesz a krém, komoly
) és így alaposabban kitud tisztulni minden, Egy próbát szerintem megér
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power #273 üzenetére
abban asszem nem az van. akinél van, az megnézhetné, hogy ne mondjak hülyeséget.
a benzoil-peroxid (az van ebben a krémben) olyan, hogy képes csaknem spontán (kémiailag aktív) gyökökké bomlani. ebből van a szárító hatása is. csakhogy ezek a gyökök általában rákkeltőek. nem azt mondom, hogy aki magára keni, az rákos lesz, de jobb félni, mint megijedni.
-
erdey_a
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest