Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
nekem is ezt csinálja! Az a baj, hogy qrva zavazó tud lenni, de csak bizonyos felületeken látható! Pl ha megy a photoshop, és elkezdi csinálni, Explorer alatt már nem csinálja, meg ilyesmi! Nekem is meg kellett kocogtatni az oldalát és elmúlt, mostanra már ott tartok, hogy akkorát oda kell neki verni, hogy azt hiszem leesik a monitor! Garra meg hiába viszem, mi a f*szt csináljak, ha ott állunk a boltba fél napja és nem jelentkezik a hiba? Utána meg hurcolják ide-oda, babrálják-szerelgessék, aztán a végén lesz belőle egy rakás hulladék! Hallottam valakitől, hogy vidkaridriver a hibás, feltettem a legfrissebb detonatort, és utánna kb egy 3-4 napig semmi baja nem volt! Nem nagyon értem mi lehet a hiba forrása! A 17'' Samtron soha nem csinált ilyet 3 éven keresztül

Új hozzászólás Aktív témák
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest