Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
válasz
greenface
üzenetére
A szememben az MB-ket épp az tudná megmenteni, hogy feltesszük azt, ami most körvonalazódni látszott - hogy némelyik igen hibás - (főleg) ilyeneket láttam. De lehetnek jók is. Viszont ha ''csak'' annyi a szórás, mint más modelleknél... vagyis kb. olyanok, amit láttam, akkor : (
- De X57-eseket még nem láttam.
Nem gondolom semmiféle referenciának a véleményem sem, de ezt tudom mondani, mert ezt láttam.
(De ezt is írtam már: LG, MB annyit pofázunk róluk - de az én MM-enben ezek voltak a legutolsók, amikre szót vesztegetni nem érdemes. Le is zártam magamban a témát, de most ez az új panel... új megvilágítás! És lehet, hogy nem ez látszik, de szorítok az MB-kért! Ill. fárszt. Az MB tulajdonosokért!!)
Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest