- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nekem volt egy sony trinitron moncsim, ami ugyan nem volt flat (csak függölegesen) de a két csík persze benne volt mint a trinitron képcsöveknél. A csík eleinte kicsit zavaró, de nem vészes. Hófehér háttérnél látszanak csak egy kicsit. Pár század mm vastagok, ugyhogy nem zavarók.
Most egy LG795FT full sík moncsim van. Jobb ugyan, hogy itt nincs csík és teljesen sík, de nem volt tragédia a SONY se. Én azért cseréltem le, mert a SONY csak 85Hz-et tudott és már 4-5 éves volt, nem akartam megvárni, míg be nem döglik, ugyanis használtan vettem.
Szóval ha moncsit veszel a következőket tartsd szem előtt:
-megfelelő képátló
-frissítési frekvenciák, felbontások
-színhűség, megjelenítési sebesség (LCD-nél fontos)
FONTOS persze eldöntened, hogy mire is akarod valójában használni.
Na ennyit dióhéjban, amugy tényleg piszok sok cikk van erről a neten és itt a fórumba is ki lett már vesézve a téma.
Bye -
neduddki
nagyúr
HI!
Laposra kopnak ebben a temaban az ember ujjai! Amugy javalom akeresot, de hogy ne legyek lebaltazva:
A mb a magig brite szeria ami a samsung terminologia szerint dynaflat kepcsovet hasznal! ez egy lyukmaszkos kepcso! raadasul acsak a kulso uveg sij, a kepmegjelenito felulet domboru ezert a szemet becsapva siknak laccik, nem pedig homorunak mit a valodi sikok! from samsung katalog
udv
neduddki -
sebaj
tag
Sziasztok!
A fent említett monitornak trinitron szerű képcsöve van? (vagy ez csak natural flat-nél van?) Úgy tudom, ilyen esetben látszik 2 vízszintes csík a képernyő alsó és felső harmadában? Ezek a csíkok mennyire zavaróak-láthatóak? Szerintetek az LG f700b jobb ennél? Árban egy kategória.. (nettó 35-37k)
Kösz.
Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest