- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
DuncanGhola
aktív tag
én táp nélkül vettem, mivel 300watt semmire nem elég, nekem meg ott a 400Wos enermax, de eléggé jó minőségü táp volt hozzá, csak kivetettem :)
a tálcát nem szedtem ki, mert igy is akkor a hely benne, mint egy hajó :)
nem oldottam meg az előlapot, kipattintottam a fémlapot az elején, én is azt hittem , hogy ortipéd lesz, de abszolut nem zavaró, pláne ha hozzávesszük, hogy a power gomb kék lámpáját a vastag átlátszó plexi végigvezeti a házon :), nem lehet tőle aludni :) kéken világitó ház, amugy rohadt kulturált és massziv házikó, a led, és mindenféle bekötés szalagkábelekkel van megoldva, előre le van rakva 7 alaplapi tartócsavar és még + 2 8cm-es venti is van benne :)
nekem nagyon bejön :) -
almásrétes
tag
Hello!
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, de a tapasztalataid a házzal érdekelnének.
Pl. hogy oldottad meg, hogy a CD, DVD, rack, egyéb előlapjai is feketék legyenek? Mert ugye a fehér nem nagyon passzol.
Van kivehető alaplaptálcája? Milyen a tápegysége (főleg az érdekel, hogy mennyire hangos, mert tudom, hogy egyébként jó minőségű)? -
DuncanGhola
aktív tag
tud nékem ebben valaki segiteni?
az alaplapi cucc feliratai még véletlenül se egyeznek a házéval, USB FireWire még sikerült :)
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Seasonic X-750W Gold Tápegység
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged