- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DuncanGhola
aktív tag
én táp nélkül vettem, mivel 300watt semmire nem elég, nekem meg ott a 400Wos enermax, de eléggé jó minőségü táp volt hozzá, csak kivetettem :)
a tálcát nem szedtem ki, mert igy is akkor a hely benne, mint egy hajó :)
nem oldottam meg az előlapot, kipattintottam a fémlapot az elején, én is azt hittem , hogy ortipéd lesz, de abszolut nem zavaró, pláne ha hozzávesszük, hogy a power gomb kék lámpáját a vastag átlátszó plexi végigvezeti a házon :), nem lehet tőle aludni :) kéken világitó ház, amugy rohadt kulturált és massziv házikó, a led, és mindenféle bekötés szalagkábelekkel van megoldva, előre le van rakva 7 alaplapi tartócsavar és még + 2 8cm-es venti is van benne :)
nekem nagyon bejön :) -
almásrétes
tag
Hello!
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, de a tapasztalataid a házzal érdekelnének.
Pl. hogy oldottad meg, hogy a CD, DVD, rack, egyéb előlapjai is feketék legyenek? Mert ugye a fehér nem nagyon passzol.
Van kivehető alaplaptálcája? Milyen a tápegysége (főleg az érdekel, hogy mennyire hangos, mert tudom, hogy egyébként jó minőségű)? -
DuncanGhola
aktív tag
tud nékem ebben valaki segiteni?
az alaplapi cucc feliratai még véletlenül se egyeznek a házéval, USB FireWire még sikerült :)
Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest