- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
Aktív témák
-
DuncanGhola
aktív tag
én táp nélkül vettem, mivel 300watt semmire nem elég, nekem meg ott a 400Wos enermax, de eléggé jó minőségü táp volt hozzá, csak kivetettem :)
a tálcát nem szedtem ki, mert igy is akkor a hely benne, mint egy hajó :)
nem oldottam meg az előlapot, kipattintottam a fémlapot az elején, én is azt hittem , hogy ortipéd lesz, de abszolut nem zavaró, pláne ha hozzávesszük, hogy a power gomb kék lámpáját a vastag átlátszó plexi végigvezeti a házon :), nem lehet tőle aludni :) kéken világitó ház, amugy rohadt kulturált és massziv házikó, a led, és mindenféle bekötés szalagkábelekkel van megoldva, előre le van rakva 7 alaplapi tartócsavar és még + 2 8cm-es venti is van benne :)
nekem nagyon bejön :) -
almásrétes
tag
Hello!
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, de a tapasztalataid a házzal érdekelnének.
Pl. hogy oldottad meg, hogy a CD, DVD, rack, egyéb előlapjai is feketék legyenek? Mert ugye a fehér nem nagyon passzol.
Van kivehető alaplaptálcája? Milyen a tápegysége (főleg az érdekel, hogy mennyire hangos, mert tudom, hogy egyébként jó minőségű)? -
DuncanGhola
aktív tag
tud nékem ebben valaki segiteni?
az alaplapi cucc feliratai még véletlenül se egyeznek a házéval, USB FireWire még sikerült :)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest