Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pilu01 #249061 üzenetére
Nekem is hasonló gondjaim vannak. Kis tételben nem éri meg elemnagyker és társai, órásnál jóval drágább. Conrad esetleg az Oktogonnál. 1előre rizikózok Camelion, Mincell elemekkel, ha nincs más elérhető közelségben, de csak ócóbb órákba. Nagyítóval megnézem a tömítésnél, be is mérem, mielőtt berakom - persze kevesebbet bírnak. A helyi favorit márka a Seizaiken. Panasonic, Maxell, Renata, Sony is jó általában. De a jobbaknál is előfordulhat folyás, csak ritkábban. Mondjuk 3V-os lítiumost még nem láttam szivárogni.
-
mrbego
aktív tag
válasz
pilu01 #249061 üzenetére
Én be szoktam menni itt (Debr.) az egyik helyi óráshoz és nála veszek elemet. Asszem legutóbb három félét ajánlott (árban és tartósságban) és ha jól rémlik Renata-t vettem végül. Nem a Tescoban szoktam keresni gombelemet. Meg biztos nem rendelnék a netről egy darab gombelemet, már csak a környezet-tudatosság miatt is.
-
SOAD19
addikt
válasz
pilu01 #229763 üzenetére
Most egy kicsit genyó leszek. Én alapból se tartom túl szerencsésnek mikor az óra mellett ott figyel egy-vagy több karkötő. Egy g-shock esetén meg főleg (nekem legalábbis furán fest egy masszív gshock gyöngyökkel az oldalán). Én a helyedben az órás kéznél hanyagolnám őket, legyenek inkább a másik, jobb csuklódon a karkötők. Itt is él szerintem, hogy a kevesebb néha több. De persze, semmi közöm hozzá.
Amúgy, ennél tényleg gravírozott a gshock felirat? Amit én rendeltem, annál csak festett volt, csalódottan is vettem tudomásul: [kép] -
Keil Walker
aktív tag
-
seiko
senior tag
A Blahán van egy gyári szerviz, kérdés hogy a garanciapapírod hová szól.
két nagyker forgalmazza a márkát Magyarországon, egymás szervizeibe nem érvényes a garanciájuk.
ha pedig nem itthon vetted, akkor marad a fizetős javítás, arra pedig a WDL-t javasolnám.
vagy egy új óra megvásárlását. :-( -
seiko
senior tag
nekem két rádiókontrollos asztali órám van, de játszadozni kell velük, hogy rendszeresen fogják a jelet!
érdemes megnézni egy bevásárlóközpont óraboltjában az egymás mellett sorakozó ilyen órákat, össze-vissza járnak! ;-)
az elem (akksi) feltöltöttsége is nagyban befolyásolja az érzékenységet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenWRT topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Moccamaster Cup-one - fekete
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest