- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #263133 üzenetére
Köszönöm a sikertelen próbálkozásokat a lebeszélésről, nem vagytok elég meggyőzőek. Árát tudomásul vettem, ennyi és kész, nem lesz olcsóbb ez sem. (Egy maszek fogorvosi kezeléshez képest kifejezetten olcsó...). Szerintem sem ér ennyit, a márkát, a tradíciót fogom megfizetni túlnyomórészt.
Tokfül kifejezetten tetszik, ezért zártam ki a Pro szériát, ami jobb lenne a menetes hátlap miatt. Reményeim szerint lesz olyan pontos, h ritkán kell lepattintani az egyébként igen szép hátlapot. Homokfújt szín bejön, bár nehezebb hozzá megfelelő színű szíjat találni, talán csak a sötétbarna passzol. 18-as szíj helyett lehetne 20-as valóban, de túlélem.
Lehet kérni Laco és Made in Germany felirattal is, de nekem jobban tetszik nélküle.
Szóval ha addig nem szerelmesedek ki a dizájnból, meg fogom venni. Utolsó reményem, h az Esc. Time hasonló terméke elegendő lesz, de igazából magam sem hiszem, h beérem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest