Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #245667 üzenetére
...annak nem tökéletes a szeme, ezért inkább mást választ.
De igazából nem a tudás/képesség a lényeg, mert nyilván (szinte) bárki le tudja olvasni, csak az a kérdés, hogy mennyire könnyen teszi meg.
Sokszor volt már itt téma a políros mutatók olvashatósága, nekem nincs vele gondom, de amikor egy mutató láthatósága attól függ, hogy az adott helyzetben éppen mit tükröz, az szerintem nem egy kimondottan jól olvasható óra, és aki esetleg gyengébben lát, annak én nem ajánlanám. Ez semmit nem von le az óra értékéből, csak nem való mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest