- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra #137309 üzenetére
En csak ujatt vennek (116610), es csak a date, keramia, csak a femmel hordanam... de eloben annyira nem tetszett... sott, eloben mondhatni snassz... fenytelen, szurke egerke.... es a merci mutato nalam sem kedvenc... nyoma nincs az itt hajpolt 904L fenyenek... a po mellet meg egyenessen gagyinak hat...
(a 10-15 eves utott-kopott fem lunnetas meg egyesesen csunya... )Viszont ez az egyetlen rolex amiert penzt adnek!
A "36"-os klubbja nem mozgat...
szamomra a ROLEX a "sub". a tobbi csak hamuka...
Omega-val is kb igy vagyok... de ott a lista bovebb... PO,300,Moon, mind jobban kene (van) mint egy rolex, AT,SMP a vegere...
furcsa mod ezek mind szebbek mint egy sub... Szamomra... es ez a lenyeg... h szamomra.... kinek mi...katt Ez meg nem magyarazat de jo... mindenk gondolja bele melyiknek erzi magat, es tartsa magaba
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Meg pici. Meg szeretem ha egy órát lehet variálni, hol ilyen szíját teszek rá hol olyat. Most pl a natokat szerettem meg, de lehet hogy holnap megint mást.
Es ami a legfontosabb hogy nem 22-es -
vadászcsiga
félisten
válasz
Hú nehéz kérdés, egyrészt az amit Gonzi mond, hogy hiába a világbajnok werk ha olyan számlapot kell néznem ami nem tetszik. Masreszt sosem szerettem azokat a dolgokat amik úgy magátol értetődnek.
Múltkor pl senki nem tudott olyan érvet mondani ami meggyőzött volna. Meg Ronin sem. Te miert választottad azt? Szimplán meg szeretnéd ismerni a másik oldalt?
-
g0n21
senior tag
válasz
Ez éppen elég, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest