Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
válasz laca891 #54271 üzenetére
Nálam semmi probléma de hát még 900 kilométer sincs benne.
A kuplung jó, a váltó is hibátlan. Jó rövid fokozatok, városban kiválóan ki lehet használni. Egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve.
A csomagtér nem egy hangár, de érezhető az 50l plusz a régihez képest. A hely jóval több, az utastérben is. Az ülés elég kényelmes, van oldaltartása is, bár magamból kiindulva, szerintem egy 100 kilós embernek már szűk. Nagyon jól be tudtam lőni, az ülés, kormány pozíciót, baromi komfortos vezetni. A régi sem volt kutya de ez hihetetlen milyen fordulékony. magam körül megfordulok vele
Az elektornikus izébizékkel is megbarátkoztam, egyedül a táblaferismerőt lőném ki ha azt külön lehet.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest