Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
pigmeus #53421 üzenetére
Én pontosan ezért nem viszem be a következőre, kap otthon egy olajcserét aztán viszlát.
Legutóbb az olajszűrő és olajcsere 34ezer volt, köszönöm, annyiért én is megcsinálom...Több helyről hallottam már hogy 5w30-al töltik fel a K14D-ket is, úgyhogy hihető amit írsz, csak felháborító, hogy ennyire tesznek rá magasról, éppen egy Suzuki kapcsán, ami pont az üzembiztosságáról híres, ők meg szándékosan rontják szerencsétlen motor túlélési esélyeit...
-
AMD Power
titán
válasz
pigmeus #53421 üzenetére
Ez olyan dolog,hogy pl nekem az Opel-be gyárilag 10W40 kellett volna raknom. De mivel tudtam,hogy nem eszi az olajat és azzal sokszor mentem hidegen rövid távokat, kapta az 5W40-t. Ok, de az egy 20 éves autó volt. De ha nekem lenne egy új garanciális pár éves autóm akkor nekem a szervizbe ne a bévált , hanem a gyárilag előírt olajat rakják bele. Ha nem így lenne akkor ott valakit felrugnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Autóhifi
- Milyen autót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest