Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Üdv!
Sztetek mitől van, hogy (Suse 10.1 x64) a billentyűzetem teljesen meghülyül amikor gépelni akarok, bármilyen programban (böngésző, szövegszerkesztő, jelszó-ablak, stb...)?
Egyszerűen használhatatlan, egy bill. lenyomásra 5-6 v. még több karaktert ír le....
Egy Genius Ergomedia700 bill.-em van. -
dbius
veterán
Sziasztok!
Jelenleg suse 10.1 van a gépemen. Nem vagyok még sajnos guru a témában, így kérnék egy kis segítséget.
Van egy Leadtek pvr2000 tunerkártyám, amit nem tudok használni. Csatornákat szépen megtalálja, de hang az nincs. (próbáltam az összes alapból feltett tv. alkalmazással, de egyiken sincs hangja) Keresgéltem googlen, azt olvastam, hogy ez vmilyen blackbird kártya, és azért nincs alapból hang buherálni kell vmit alsa-n.
Vki tudna segíteni, hogy tudjak hangot lehelni a kártyába? (jól van összekötve, mivel win alatt megy rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest