Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Gnome miatt akartam egy rendes KDE alapú disztrót, ill. az Ubuntu 9.10 Windows hálózathoz való viszonyulása miatt SuSE-t, az int. Radeon HD4200 miatt más disztrók nem nagyon jöhetnek szóba, Live kipróbálása nélkül pedig nem akarom csak úgy feldobni a rendszert, meg vagyok lőve megint, na mindegy, azért kösz.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
-
VaniliásRönk
nagyúr
A LiveCD-vel már a POST közben megáll a gép, csak villog a CapsLock és a NumLock LED, gondoltam ez hátha feldobja a topikot egy kicsit.

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Köszönöm, valahogy éreztem.
(ezért már le is szedtem a LiveCD-t, de a DVD kicsit lassabban jön
) -
VaniliásRönk
nagyúr
A DVD működik Live-ként is, vagy csak telepíteni lehet?
Szerk.: 11-esről van szó.

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Motaba78
üzenetére
Én is erre gyanakodtam, nálam SATA ODD van, viszont elvileg a BIOS PATA-nak álcázza, szóval nem értem mi a baj...
Szerk.: Egyébként röhej hogy a linux kernelekből konzekvensen kifelejtik az SCSI (SATA) támogatást, kb. olyan mint amikor az ACPI-t majd 10 évig b@sztak támogatni...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Kérdeznék egy rövidet.
Szeretnék feltolni egy openSuSE 10.2-t, le is szedtem a DVD image-et, kiírtam, bootol is szépen, majd közli hogy nincs benne az 1. CD. Valami driverprobléma miatt nem találja, vagy csak a CD image-ekkel lehet telepíteni?
Kösz.
(Netről gondolom menne a telepítés, de keddig még korlátos a Chello Light, és addig a sávszél is csak fél Mbit.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(ezért már le is szedtem a LiveCD-t, de a DVD kicsit lassabban jön

)