Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #1704 üzenetére
Nálam az eddig bevállt, hogy ha a livecd nem megy, akkor a telepítést sem erőltetem. Mondjuk a keramikusnál a livecd jobban össze volt rakva, mint ami telepedett. A következő generációkba viszont olyan radeonhd kerül, ami (elvileg) pöccre megy a legújabb kártyákkal is.
Egyébként a KDE-vel én nagyon nagy dilemmában vagyok, mert eddig valahányszor kipróbáltam, mindig valami szar volt, és olyan pontokon, hogy nem lehetett még melóra sem használni. Egyedül a legutóbbi suse-re tudom azt mondani, hogy "jó", de az igazat megvallva kiváncsi vagyok a KDE 4.4-re, ami először a lucidba kerül bele, vagy backportolják a mostani verziókba. Nomeg eddig bubit használtam, és bár a suse tesztvezetés eddig faszán vette az akadályokat, kicsit tartok attól h lennének problémáim, ha átállnék rá. A debian-os csomagkezelést látom az eddigi legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciókamerák
- Linux Mint
- sziku69: Szólánc.
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő