Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
-
Vladi
nagyúr
Naja. Sajna a envidia egyre szarabb drivert ad ki. Az ati meg egyre jobb. Ki érti? Lassan inkább ati. Vagy én már nem tudom.
Velünk is eljátszotta régebben. -
BaliJack
aktív tag
Igen, pl arra
.
A -13 is frankó.
A többi fedi a valóságot, bár nem értem a zárójeles szövegeket: olyan, mintha egy AMD és egy Intel procim lenne a gépben.
Egyébként azt kisilabizáltam, hogy ebben az M/B temp a proci, a CPU temp (Intel) az alaplap hőmérséklete. Átírni még nem mertem.
Most KDE-t próbálom belőni, hogy mindig egy megadott felbontásban induljon el.
Ilyeneket hol lehet beállítani?
Meg ATIékkal is lesz egy csatám... -
BaliJack
aktív tag
Kösz a linkeket.
Sajnos, vmilyen okból nem működik nekem.
Megtaláltam a csomagot, feltelepítettem az összeset, elindítottam, töltött, aztán meg nem történt semmi. A kurzor visszaállt alaphelyzetbe, és kész...
Mi lehet a probléma?Vagy tudsz/tud vki olyan progit, amivel ki lehet jeleztetni a hőmérsékleteket? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged