- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ennyi a problémám mindössze
de mondjuk ha a community tárolókból jönnek a frissebb csomagok, akkor az nekem jó, csak megszoktam, hogy ubiban mindenhez ott figyelt a ppa.
amúgy most néztem disztrovaccson, hogy a 11.3-as rendszer még csak a .34-es kernelt használja, meg 1.8-as xorg-ot. de így is ment hibátlanulmondjuk lassan már megpróbálnám a .36-ost inkább
-
x123456
aktív tag
Van egy halovány gyanúm: egy eredetileg Xen alá fordított virtuális gépet futtatok a virtualboxban. Majd körülnézek, milyen opciók vannak a letöltésnél. Ez a mostani egy net install változat volt.
---
Annyi vigasztaló van a dologban, hogy rengeteg panaszt találtam e témában (virtualbox+opensuse)
-
wetomi
aktív tag
Hamarosan kiderítem személyesen is, hogy mi a helyzet a 11.3-nál. Mondjuk érzésem szerint ez inkább az ATInak a sara, hogy nem képesek normális drivert írni linuxra. Addig is reméljük a legjobbakat. (Az előző hsz-nél pedig úgy gondoltam, hogy a nyílt driver volt a jobb, nem a zárt, csak elírtam.) Ezt a kerülő utat pedig kipróbálom, mert eddig nem nagyon kerestem a megoldást, ráhagytam.
Ha jobban belegondolok, még a korábbi 4670-emmel is volt ilyen bajom 9.04-es Ubin, akkor is a zárt driverrel. -
wetomi
aktív tag
Ezt hogy érted? Nálam minden gond nélkül felment a zárt driver a 11.2-nél, igaz frissíteni nem frissítettem. Mondjuk videolejátszásnál kezdhetnének vele valamit, mert elég bosszantó a page tearing ahogy mozdul a kép, talán még a zárt driver is jobb volt ebből a szempontból, de az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- macOS PC-re
- LTE frekvenciák
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest